RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Şimdi cumayı persembeye bağlayan gece mi cumartesiye bağlayan gece mi11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
@Royal_Highness @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Şimdi cumayı persembeye bağlayan gece mi cumartesiye bağlayan gece mi11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
Randevu defterime kayıt ettim bu eğlenceyi kaçırmam imkansız11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
Cumayı CumartesineŞimdi cumayı persembeye bağlayan gece mi cumartesiye bağlayan gece mi
5 yıl önce Survivor konusunda günlük yazıyordum bu kadar mesajı, yaşlandık abi.Okumaya kalktım da ne çok sohbet dönmüş, yoruldum ve yarıda bıraktım.
Yaşlandık dedi..Okumaya kalktım da ne çok sohbet dönmüş, yoruldum ve yarıda bıraktım.
------
5 yıl önce Survivor konusunda günlük yazıyordum bu kadar mesajı, yaşlandık abi.Sinir bozucudan kurtulmak için kaldığım yerden devam edebilirim.@The_Erinch
Bedenen olmasa bile ruhen.
Ohoo kardeş küçüklerimiz yaşlandık diyorsa
Aman @Emre Ozansoy un her zamanki hali o dizilerde de öyle o önce başlar laf söyletmez iki hafta sonra sorarsın ben onu bıraktım sıkıldım der 😂😂
Sustalı Ceylan'a başladım bugün, bakalım o ne kadar sürecek.Aman @Emre Ozansoy un her zamanki hali o dizilerde de öyle o önce başlar laf söyletmez iki hafta sonra sorarsın ben onu bıraktım sıkıldım der 😂😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?