bölümde friends e göndermede vardıHerkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim.Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor.
![]()
bölümde friends e göndermede vardıHerkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim.Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor.
![]()
Friends zaten sık sık geçmek zorunda söz konusu Matt LeBlanc olunca.bölümde friends e göndermede vardı)
İzleyen herkes beğendi forumun yeni en popüler dizisi oldu. Seninde komedi dizilere olan ilgini yakından bildiğim için izlemeni istedim. Şuan Brooklyn Nine-Nine dizisinden önde bana göre, bunu da Brooklyn Nine-Nine dizisini çok seven birisi olarak söylüyorum.İzlemeyi düşünüyorum aslında. Bugün veya yarın başlarım.Komedileri seviyorum zaten.
![]()
İzleyen herkes beğendi forumun yeni en popüler dizisi oldu. Seninde komedi dizilere olan ilgini yakından bildiğim için izlemeni istedim. Şuan Brooklyn Nine-Nine dizisinden önde bana göre, bunu da Brooklyn Nine-Nine dizisini çok seven birisi olarak söylüyorum.![]()
Friends'i izleseydin bu diziyi daha çok severdin.3/10 verdim ilk bölüme![]()
Ne alakaFriends'i izleseydin bu diziyi daha çok severdin.
3 puanı kesinlikle haketmiyor.![]()
Matt var ya.Ne alaka
İnsaflı davrandım)