bölümde friends e göndermede vardı )Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim. Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor.
bölümde friends e göndermede vardı )Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim. Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor.
Friends zaten sık sık geçmek zorunda söz konusu Matt LeBlanc olunca.bölümde friends e göndermede vardı )
@ozgur2113 Bu diziyi izlesene seveceğini düşünüyorum. @destere izledi pişman olmadı.
İzleyen herkes beğendi forumun yeni en popüler dizisi oldu. Seninde komedi dizilere olan ilgini yakından bildiğim için izlemeni istedim. Şuan Brooklyn Nine-Nine dizisinden önde bana göre, bunu da Brooklyn Nine-Nine dizisini çok seven birisi olarak söylüyorum.İzlemeyi düşünüyorum aslında. Bugün veya yarın başlarım. Komedileri seviyorum zaten.
İzleyen herkes beğendi forumun yeni en popüler dizisi oldu. Seninde komedi dizilere olan ilgini yakından bildiğim için izlemeni istedim. Şuan Brooklyn Nine-Nine dizisinden önde bana göre, bunu da Brooklyn Nine-Nine dizisini çok seven birisi olarak söylüyorum.
Friends'i izleseydin bu diziyi daha çok severdin.3/10 verdim ilk bölüme
Ne alakaFriends'i izleseydin bu diziyi daha çok severdin.
3 puanı kesinlikle haketmiyor.
Matt var ya. Neyse seni insafınla baş başa bırakıyorum o zaman. )Ne alaka
İnsaflı davrandım )