Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim. :D Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor. :):)
bölümde friends e göndermede vardı :))

demin 5. bölümü anlatırken unutmuşum ilave etmeyi :) morning le birlikte olma fırsatını kaçıran sean birde eve gelince karısından boşu boşu fırçada yiyince soluğu internet başında aldı :)) morning in canlısını kaçırdı saftiriğim gidip sanalda morning görüntüsüyle tatmin olmaya çalışıyordu beyinsizim :)))

Cidden ileriki bölümlerde olmak çok zor söylemek istediklerimi söyleyemiyorum artık ilerden gitmiycem. :D

1x6. bölüm

harikaydı baştan sona , ilk bölümdeki kaza sahnesine yeni geldik bu bölüm :)

morning le sean ın evin önündeki sohbetleri harikaydı burda çevirmenide kutluyorum kendinden ekleme yapmıştı :)) süperdi ..

sean ın aldatışına sinirlenen beverly matt in kucağında teselliyi buldu :) zaten bev son iki bölümdür küçük matt i merak ediyordu muradına erdi sanırım :)

carol un esrarla tamponu karşılaştırdığı sahnede çok güldüm :))

İzlemeyi düşünüyorum aslında. Bugün veya yarın başlarım. :) Komedileri seviyorum zaten. :)
İzleyen herkes beğendi forumun yeni en popüler dizisi oldu. Seninde komedi dizilere olan ilgini yakından bildiğim için izlemeni istedim. Şuan Brooklyn Nine-Nine dizisinden önde bana göre, bunu da Brooklyn Nine-Nine dizisini çok seven birisi olarak söylüyorum. :)

1x7. Bölüm

harika bir sezon finali

ben sean saftiriktir anlamaz demiştimde anladı durumu:) tereyağından değilde tarçın kokusundan kıl çekti resmen:)

matt ile sean ın kavga sahneleri komikti , özellikle matt in bevrely e söylediği '' şeyimin istikbaline engel olmak bana göre bir davranış değil '' sözü harikaydı :)

son sahnede dizinin test grubu tarafından beğenildiğine dair haber maceranın amerikada devam edeceğini gösteriyor..

İzleyen herkes beğendi forumun yeni en popüler dizisi oldu. Seninde komedi dizilere olan ilgini yakından bildiğim için izlemeni istedim. Şuan Brooklyn Nine-Nine dizisinden önde bana göre, bunu da Brooklyn Nine-Nine dizisini çok seven birisi olarak söylüyorum. :)

2 gündür forumda çok öne çıkıyor ben de şimdi konusuna falan baktım biraz. Severim kesinlikle. Zaten Brooklyn Nine-Nine'da size yetişmeme 2 bölüm kaldı. Ona yetişince yeni dizi arıyordum bu da iyi oldu. :D

2x5

Yine güzel bölümdü. Diane'yı da yeniden görmek güzeldi. Umarım daha fazla süre alır dizide. :)

Carol, Merc ile beşinci yıl dönümlerini başbaşa geçirecekti. Aynı şekilde Jamie, kocası New York'a gidince Matt ile edepsizlik yapacaktı. Fakat hepsi beceriksizliğe kurban gitti. :)

Seyahat acentesi yetkilisi kadının Merc'e, sizin kanaldaki konuşan köpek dizisine bayılıyorum dediği zaman anlamıştım zaten bir salaklık yapacağını. :)
8.5/10

2x1, 2x2, 2x3, 2x4, 2x5

İkinci sezon da ilk sezon gibi aynı, hiç bozulma olmadan ilerliyor dizi. Ayrıca Beverly bu sezon gözüme daha güzel gözküyor nedense, sanırım karakteri sevdiğimden dolayı olabilir. Ayrıca Matt çok karizmatik. :D

Dizinin gala gecesinde çok değişik olaylar oldu, Jamie ile Matt arasında daha sonra işi iyiyce ilerlettiler tatile gidecek kadar. Tatil işi yanlış anlaşılmalar yüzünden bozuldu gerçi.

Dizi tam bir televizyon klişesi oldu çok iyi başladı düşüşe geçti. Umarım yeniden yükseliş yaşar. :( Lincoln doğum gününde yapmaması gereken bir şey yaptı, Beverly durumu öğrendi ancak ben daha büyük bir tepki beklerdim. Özellikle cenaze bölümü çok güzeldi. :)

Carol ve Beverly sıkı arkadaş oldular gereksiz bir samimiyet var bu ikili arasında. :A ABD reytinglerinde şike var bence. :(

Acaba ileriki bölümlerde diğer Friends oyuncularından konuk gelen olur mu? (b)

2x1 - 7
2x2 - 7
2x3 - 8
2x4 - 9.5
2x5 - 9

2x1

ikinci sezona harika bir başlangıç yaptı dizi

kör jamie lipudus un küçük matt i kurcaladığı sahne :), carol un merc le reytingleri masa üstünde kutladıkları sahne bölüme damgasını vurdu :)

beverly nin yeni asistanı wendy, saftirik ve güzel bir kız:)

2x6

@mrt-06 senin son yazdığına cevap niteliğinde bir bölümdü. :D

Merc, Matt'ten Friends oyuncularından birini diziye konuk olarak çağırmasını istedi. Matt'in telefon görüşmeleri sesli güldürdü. :D

Jennifer Aniston'ın telefon numarasını bile alamadı bizim Matt. :D David Schwimmer ve Matthew Perry ile yaptığı üçlü konuşma süperdi. :D

En sonunda Friends'ten Matthew Perry veya David Schwimmer'ı beklerken getire getire Gunther'ı getirmesi sesli güldürdü. :D

Sean - Beverly meselelerini pek sevmedim. Bütün bölüm boyunca Matt'in sahnelerinin gelmesini bekledim resmen. :D Bir de Carol'ın dizi projesi iyiydi. :D

Bu kadar Friends kokusu olan bir bölüme 9'dan aşağısı çıkmaz benden, sevmediğim noktalarına rağmen. :)

9/10

Aynı zamanda izledik galiba. :D @OzaN

Episodes 2x6

O telefon görüşmelerinden çok umutluydum ama. :T: Umarım Matt gerçek hayatta da diğerleriyle arası böyle değildir. :(

Geçen bölüm Friends'den birilerinin geleceğinin sinyali verilmişti Matt telefonla görüşme yaptı ama hepsiyle arası bozuktu gele gele Gunther geldi. Chandler ya da Phoebe'nin konuk olarak gelmesini çok istiyordum. :( Yalnız Gunther hiç değişmemiş yine aynı boş bakışlar. :F

Bence artık Beverly umudu kessin yeniden bir araya gelmeleri çok zor. Matt varken ne yapıcan kıvırcığı hem o da masum ayaklarına yatıyor, Morning ile neler neler yaptı. :) Morning demişken cidden yaşını çok merak ediyorum. :D

Carol'u da sevmeye başladım deli dolu birisi. :D

Matt ve sapığıyla olan sahne de iyiydi. :)

Ayrıca televizyonun en cesur dizisi Game Of Thrones değil bu dizidir, net. :F

9/10

2x2 . bölüm

sean la morning arasında işlem tamamdır :) sean ın mutluluktan ağzı kulaklarında ..

mat le sean diyalogları harika :) kapıdaki araba yerine sean ın karşı evdeki şişko adama bakıp değerlendirme yaptığı an süperdi :)

matt le kör jamie bu sefer işi tamamına erdirdi :)

carol aslında şirketi yönetiyor merc yönettiğini zanndiyor? andy adlı yumoşun işe alınmasında yine carol ön plandaydı ..

unutmadan ilave edeyim sean biraz mırın kırın etti ama üstü açık arabaya razı oldu sonunda matt le birbirlerine yakışıyorlar :))