Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı zamanda izledik galiba. :D @OzaN

Episodes 2x6

O telefon görüşmelerinden çok umutluydum ama. :T: Umarım Matt gerçek hayatta da diğerleriyle arası böyle değildir. :(

Geçen bölüm Friends'den birilerinin geleceğinin sinyali verilmişti Matt telefonla görüşme yaptı ama hepsiyle arası bozuktu gele gele Gunther geldi. Chandler ya da Phoebe'nin konuk olarak gelmesini çok istiyordum. :( Yalnız Gunther hiç değişmemiş yine aynı boş bakışlar. :F

Bence artık Beverly umudu kessin yeniden bir araya gelmeleri çok zor. Matt varken ne yapıcan kıvırcığı hem o da masum ayaklarına yatıyor, Morning ile neler neler yaptı. :) Morning demişken cidden yaşını çok merak ediyorum. :D

Carol'u da sevmeye başladım deli dolu birisi. :D

Matt ve sapığıyla olan sahne de iyiydi. :)

Ayrıca televizyonun en cesur dizisi Game Of Thrones değil bu dizidir, net. :F

9/10
O kadar da değil ne yaptın. Game of Thrones cesurlukta katlar. :D Bence ikisini de katlayabilecek bir dizi varsa o da Shameless. :D

2x3. Bölüm

tempo biraz düşüktü ama yer yer yine güzel sahneler vardı özellikle cenaze törenindeki karşılıklı diyaloğlar iyiydi merc in töreni durdurup telefon görüşmesine koşturması, matt le jamie nin sarılışları vesaire... bev in morningle sean ın birlikte olduğunu analdığı sahne ve buna yönelik sohbetler yer yer komik diyaloğlarla devam etti..

şu komedi bölümünün başındaki sarışın aptal kadın ın ismi neydi? uzun zamandır arada bir çıkıyor hep bahsedeceğim kadından ama ismini duyamadım bir türlü :) mmmkey diyen saftirik sarışından bahsediyorum :))

bev le sean ın asistanlarıda farvorim :) wendy pek bişey yapmıyor ama aptalca soruları bile hoş nerden bulmuşlar o kızı :)

2x3. Bölüm

tempo biraz düşüktü ama yer yer yine güzel sahneler vardı özellikle cenaze törenindeki karşılıklı diyaloğlar iyiydi merc in töreni durdurup telefon görüşmesine koşturması, matt le jamie nin sarılışları vesaire... bev in morningle sean ın birlikte olduğunu analdığı sahne ve buna yönelik sohbetler yer yer komik diyaloğlarla devam etti..

şu komedi bölümünün başındaki sarışın aptal kadın ın ismi neydi? uzun zamandır arada bir çıkıyor hep bahsedeceğim kadından ama ismini duyamadım bir türlü :) mmmkey diyen saftirik sarışından bahsediyorum :))

bev le sean ın asistanlarıda farvorim :) wendy pek bişey yapmıyor ama aptalca soruları bile hoş nerden bulmuşlar o kızı :)
Adını hatırlamıyorum ama çok gıcık bir tip. :D

İlk sezonda da katlar bence. Zaten en çok ilk sezonda vardı herhalde. :D
Geçen seneki yorumlarımı okumam lazım. :A Yine de hatırlamıyorum fazla. :D

@destere şu garip konuşan ve hiçbir şeye gülmeyen kadını mı diyorsun? :D Ben de ismini bir türlü öğrenemedim ama komik bir karakter bence. :X

2x4. Bölüm..

yine düşük tempolu bir bölüm , en komik sahnesi matt in sayfaları tek tek çevirirken kendisine ait diyaloğların olmadığını görüp yüzüne yansıyan şaşkınlığı seyrettiğimiz sahneydi :)
bev sean ile arayı düzeltmenin derdnde

çektikleri dizinin reytingleri berbat durumda matt in rolü azaldı yeteneksiz çocukların rolü arttı ama bence bu çare olmayacak matt tekrar dönüş yapacaktır

bölüm hakkındaki yorumları okudum :) @OzaN da benim wendy i beğenmiş :) kızın biraz aptallığı düşürülsün diyor, ama o kız aptalken güzel duruyor :))

Geçen seneki yorumlarımı okumam lazım. :A Yine de hatırlamıyorum fazla. :D

@destere şu garip konuşan ve hiçbir şeye gülmeyen kadını mı diyorsun? :D Ben de ismini bir türlü öğrenemedim ama komik bir karakter bence. :X
evet o sarışın kadın :) bende onu sempatik buluyorum gıcık ama sempatik biri :) renk katıyor işin ilginç tarafı onca zamandır izliyoruz kadının ismini bilen yok :)

Son düzenleme:
2x4. Bölüm..

yine düşük tempolu bir bölüm , en komik sahnesi matt in sayfaları tek tek çevirirken kendisine ait diyaloğların olmadığını görüp yüzüne yansıyan şaşkınlığı seyrettiğimiz sahneydi :)
bev sean ile arayı düzeltmenin derdnde

çektikleri dizinin reytingleri berbat durumda matt in rolü azaldı yeteneksiz çocukların rolü arttı ama bence bu çare olmayacak matt tekrar dönüş yapacaktır

bölüm hakkındaki yorumları okudum :) @OzaN da benim wendy i beğenmiş :) kızın biraz aptallığı düşürülsün diyor, ama o kız aptalken güzel duruyor :))

evet o sarışın kadın :) bende onu sempatik buluyorum gıcık ama sempatik biri :) renk katıyor işin ilginç tarafı onca zamandır izliyoruz kadının ismini bilen yok :)
Aynen tempo biraz düştü ama 5. bölüm çok güzel olacak. :) Bu arada Sen Friends'i izlemiş miydin?

2x5. bölüm

harikaydı iki durgun bölümün üstüne güzel gitti :)
facebook sapığı labia çok güzel bişeymiş :) matt onunla yatarak iyi davrandığını iddia ediyordu :)
merc le jamie nin tatil planları bethany yüzünden karıştı cabo mu napa mı derken carol un hayalleri yıkıldı :)
matt in karısı diane kısa bir süre gözüktü ama renk kattı diziye özellikle arka koltukta oturan çocukları için söylediği '' onlar sünger bob tarak kafa seyrediyor beni duymaslar'' dediği sahnede kahkaha attım :)

2x6 . Bölüm

bölümün en güzel sahnesi labia idi tabiki biraz sarkmış ama yinede mükemmel diyebilirim :) matt artık doymuş bu tarz şeylere yoksa onu evden kovmak herkesin harcı değildir :)

matt in friends den birilerini getirme çabasıyla geçti bölüm ben getiremediklerini tanıyordumda getirdiği keltoşu çıkaramadım :)

sonunda beverly nin kime benzediğini çözdüm bizim gülse birsel in ingiliz versiyonu :)

Keşke devam etsen. :(

5. bölüm güzel olacak demiştim. Ben 8. bölümü birazdan izleyeceğim bugün 2. sezonu bitiririm. :)
hızımızı alamayıp @sürgünüm ü geçtik sanırım :)

bugün ikinci sezonu bende bitiririm büyük ihtimal :)

2x6 . Bölüm

bölümün en güzel sahnesi labia idi tabiki biraz sarkmış ama yinede mükemmel diyebilirim :) matt artık doymuş bu tarz şeylere yoksa onu evden kovmak herkesin harcı değildir :)

matt in friends den birilerini getirme çabasıyla geçti bölüm ben getiremediklerini tanıyordumda getirdiği keltoşu çıkaramadım :)

sonunda beverly nin kime benzediğini çözdüm bizim gülse birsel in ingiliz versiyonu :)

hızımızı alamayıp @sürgünüm ü geçtik sanırım :)

bugün ikinci sezonu bende bitiririm büyük ihtimal :)
İki günde yetiştin helal olsun. :D Tabii aynı başarıyı @mrt-06 da gösterdi. :D

Hızınızı alın ama yok öyle geçmek, yarış yapmıyoruz. :D

Keltoş dediğin adam sürekli gittikleri cafedeki Rachel'e platonik aşık olan garson mu barben mi her neyse. :D

İki günde yetiştin helal olsun. :D Tabii aynı başarıyı @mrt-06 da gösterdi. :D

Hızınızı alın ama yok öyle geçmek, yarış yapmıyoruz. :D

Keltoş dediğin adam sürekli gittikleri cafedeki Rachel'e platonik aşık olan garson mu barben mi her neyse. :D
zaten fazla hızlı gidemeyiz:) dizi 3 . sezonun 4. bölümlerinde falan değilmi ? en fazla oraya kadar koşturabiliriz ondan sonra her bölüm için bir hafta beklememiz şart nasıl olsa :))