Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten bev den umudu kestim ilerki bölümlerde o açığı kapatacak bir kaç karakter şart
bev komik sempatik yetenekli ama bunlar yetmiyor
) daha derin şeyler lazım
)
Bev daha güzel biri olabilirdi haklısın ama diğer ilgini çekecek isimler olacak dizide sen devam et. Ben dün 7 bölüm izledim.

1x3. Bölüm

bu bölüm gerçekten güzeldi bir çok sahnede kahkaha attım

küçük matt muhabbeti bölümün bayağı bir kısmını kaplıyordu

sean ın matt la anatomik yapıdan üçüncü koldan bahsettiği muhabbetler olsun beverly nin matt e haddini bildirmek için odaya dalışı ve gözlerinin habire belden aşağıya kaydığı sahneler olsun gerçekten komikti
birde matt isyan ediyor
'' benimle konuşurken gözüme bakman gerkirdi ben et parçasında ibaret değilim ''
) diye ? ...

bu bölümde morningle tanıştık
muhteşemdide ayrıntılara bakamadım tam ? ilerleyen bölümlerde umarım sahneleri artar

merc in carol a fazla yüklendiğini düşünüyorum

Demiştim sana ileriki bölümlerde ilgini çekecek olaylar var diye.

Demiştim sana ileriki bölümlerde ilgini çekecek olaylar var diye.
hem beverly hem de sean karakterleri sempatik , ben başroldekilere kolay kolay alışamam yan roldekiler yüzünden dizi terkettiğim olmamıştır ama burda başroldeki oyunculara ısındım
)

ama yan roldede bir morning güzel gidiyor hani yalan yok

Morning hakkında bir şey diyecektim ama sanırım daha öğrenmedin şimdi söylemeyeyim Ozan bu sefer acımaz banlar.

Bence devam et boşsan ileriki bölümler çok daha güzel. Matt'i sevdin mi?

Bu kadar dil dökmem boşuna değilmiş, beğenmene sevindim. Sen birde 4.bölümü izle.

Yalnız 1 sene sora diziyi ben önerdiydim deme @OzaN önerdi. (Çok kötü taş attım.
)

2x5

Yine gayet hoş bir bölümdü. Zaten şu ana kadar kötü bölümüne rastlamadım. Gerçekten beklentilerimin çok üstünde gidiyor dizi.

Merc - Matt - Jamie - Carol dörtlüsü arasında yaşananlar çok iyiydi. Olan Carol'a oldu.

Carol'ın sanırım en çok konuşmasını seviyorum. Kadın harika bir ses tonuyla konuşuyor. O konuşsun saatlerce dinleyelim.

Matt - Sean ve malum kız arasındaki sahneler de oldukça iyiydi.

Morning'in olayı da ilgi çekiciydi. Kütüphanede olayı kapatmaya çalışmalar falan.

8/10

1x4. Bölüm

bev, sean, matt üçlüsü arasında geçti bölümün geneli.. çok çok iyiydi, sadece kusmuk sahnesinden nefret ettim kusmuklu sahneler çok iğrenç ve itici o sahneyi pas geçseymişler daha iyi olurmuş
) matt in eşi diane güzel kadın ama ben sona doğru çıkan kendra yı bir parça daha fazla beğendim

1x5 .Bölüm
süperdi özellikle morning i ayrıntılarıyla seyretme imkanımız oldu
saftirik sean eline geçen fırsatı kaçırdı diyebilirim
sadakat mı morningmi deseler tabiki morning önce gelir derim
) matt bayağıda yardımcı oldu sean la morningin arasını yapmak için, ama olmadı işte

carol sevimli bir kadın bir önceki bölümde göremeyince özlemiştim kadının esrar içişi bile güzel
) bev le carol un dertleşmeleride hoştu

Kaç puan verdin merak ettim.

Aynı benim gibi 1 sezonu bir günde bitirdin.

Dizi hep en merak edilen yerde bitiyor insan izleyesi geliyor.
süresi müsait
o açıdan bir başlayınca devamı geliyor birde komedi olduğu için seyredeni fazla yıpratmıyor

Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim.
Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor.

Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim.
Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor.
Ya bende diyorum jenerikteki isimler tanıdık geliyor. (David ...)

Dexter'dan bir bölüm daha izleyip 2. sezona devam edicem gece.