Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten bev den umudu kestim ilerki bölümlerde o açığı kapatacak bir kaç karakter şart :) bev komik sempatik yetenekli ama bunlar yetmiyor :)) daha derin şeyler lazım :))
Bev daha güzel biri olabilirdi haklısın ama diğer ilgini çekecek isimler olacak dizide sen devam et. Ben dün 7 bölüm izledim. :)

1x3. Bölüm

bu bölüm gerçekten güzeldi bir çok sahnede kahkaha attım :)

küçük matt muhabbeti bölümün bayağı bir kısmını kaplıyordu :)

sean ın matt la anatomik yapıdan üçüncü koldan bahsettiği muhabbetler olsun beverly nin matt e haddini bildirmek için odaya dalışı ve gözlerinin habire belden aşağıya kaydığı sahneler olsun gerçekten komikti :) birde matt isyan ediyor:) '' benimle konuşurken gözüme bakman gerkirdi ben et parçasında ibaret değilim '' :)) diye ? ...

bu bölümde morningle tanıştık :) muhteşemdide ayrıntılara bakamadım tam ? ilerleyen bölümlerde umarım sahneleri artar :)

merc in carol a fazla yüklendiğini düşünüyorum :)

1x3. Bölüm

sean ın matt la anatomik yapıdan üçüncü koldan bahsettiği muhabbetler olsun beverly nin matt e haddini bildirmek için odaya dalışı ve gözlerinin habire belden aşağıya kaydığı sahneler olsun gerçekten komikti :) birde matt isyan ediyor:) '' benimle konuşurken gözüme bakman gerkirdi ben et parçasında ibaret değilim '' :)) diye ? ...

bu bölümde morningle tanıştık :) muhteşemdide ayrıntılara bakamadım tam ? ilerleyen bölümlerde umarım sahneleri artar :)

Demiştim sana ileriki bölümlerde ilgini çekecek olaylar var diye. :F

Demiştim sana ileriki bölümlerde ilgini çekecek olaylar var diye. :F
hem beverly hem de sean karakterleri sempatik , ben başroldekilere kolay kolay alışamam yan roldekiler yüzünden dizi terkettiğim olmamıştır ama burda başroldeki oyunculara ısındım :))

ama yan roldede bir morning güzel gidiyor hani yalan yok :)

hem beverly hem de sean karakterleri sempatik , ben başroldekilere kolay kolay alışamam yan roldekiler yüzünden dizi terkettiğim olmamıştır ama burda başroldeki oyunculara ısındım :))

ama yan roldede bir morning güzel gidiyor hani yalan yok :)
Morning hakkında bir şey diyecektim ama sanırım daha öğrenmedin şimdi söylemeyeyim Ozan bu sefer acımaz banlar. :D

Bence devam et boşsan ileriki bölümler çok daha güzel. Matt'i sevdin mi? :)

1x3. Bölüm

Bu kadar dil dökmem boşuna değilmiş, beğenmene sevindim. Sen birde 4.bölümü izle. :)

Yalnız 1 sene sora diziyi ben önerdiydim deme @OzaN önerdi. (Çok kötü taş attım. :))

2x5

Yine gayet hoş bir bölümdü. Zaten şu ana kadar kötü bölümüne rastlamadım. Gerçekten beklentilerimin çok üstünde gidiyor dizi. :)

Merc - Matt - Jamie - Carol dörtlüsü arasında yaşananlar çok iyiydi. Olan Carol'a oldu. :D

Carol'ın sanırım en çok konuşmasını seviyorum. Kadın harika bir ses tonuyla konuşuyor. O konuşsun saatlerce dinleyelim. :D

Matt - Sean ve malum kız arasındaki sahneler de oldukça iyiydi. :):)

Morning'in olayı da ilgi çekiciydi. Kütüphanede olayı kapatmaya çalışmalar falan. :D

8/10

1x4. Bölüm

bev, sean, matt üçlüsü arasında geçti bölümün geneli.. çok çok iyiydi, sadece kusmuk sahnesinden nefret ettim kusmuklu sahneler çok iğrenç ve itici o sahneyi pas geçseymişler daha iyi olurmuş :)) matt in eşi diane güzel kadın ama ben sona doğru çıkan kendra yı bir parça daha fazla beğendim :)

1x5 .Bölüm
süperdi özellikle morning i ayrıntılarıyla seyretme imkanımız oldu:) saftirik sean eline geçen fırsatı kaçırdı diyebilirim :) sadakat mı morningmi deseler tabiki morning önce gelir derim :)) matt bayağıda yardımcı oldu sean la morningin arasını yapmak için, ama olmadı işte :)
carol sevimli bir kadın bir önceki bölümde göremeyince özlemiştim kadının esrar içişi bile güzel :)) bev le carol un dertleşmeleride hoştu :)

1x4. Bölüm

bev, sean, matt üçlüsü arasında geçti bölümün geneli.. çok çok iyiydi, sadece kusmuk sahnesinden nefret ettim kusmuklu sahneler çok iğrenç ve itici o sahneyi pas geçseymişler daha iyi olurmuş :)) matt in eşi diane güzel kadın ama ben sona doğru çıkan kendra yı bir parça daha fazla beğendim :)

1x5 .Bölüm
süperdi özellikle morning i ayrıntılarıyla seyretme imkanımız oldu:) saftirik sean eline geçen fırsatı kaçırdı diyebilirim :) sadakat mı morningmi deseler tabiki morning önce gelir derim :)) matt bayağıda yardımcı oldu sean la morningin arasını yapmak için, ama olmadı işte :)
carol sevimli bir kadın bir önceki bölümde göremeyince özlemiştim kadının esrar içişi bile güzel :)) bev le carol un dertleşmeleride hoştu :)
Kaç puan verdin merak ettim. :X

Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim. :D Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor. :):)

Herkesin aynı tadı alması çok iyi ya. Ben kendimin bile seveceğimden biraz şüpheliydim. :D Bu arada dizinin yapımcı ve senaristleri de Friends'in yapımcıları. Adamlar işi biliyor. :):)
Ya bende diyorum jenerikteki isimler tanıdık geliyor. (David ...) :D

Dexter'dan bir bölüm daha izleyip 2. sezona devam edicem gece. :)