Konuya kalp at bari oyuncu olarak hiç işe yaramıyorsun dizi adına.Spoiler vermeyin 3 bölüm gerideyim ben@mrt-06
Yook okumadan kalp atmam kim bilir neler yaptın bana önce görmem lazımKonuya kalp at bari oyuncu olarak hiç işe yaramıyorsun dizi adına.
2 bölümdür sadece öpüşme yaşıyorsun merak etme kötü bir şey olmadı.Yook okumadan kalp atmam kim bilir neler yaptın bana önce görmem lazım
Neden sezon finali?@Yiğitt konuya yorum ve kalp.
Okulun başlıyor da.Neden sezon finali?
Şimdi bir Türkçe hocası olarak devam ettirebilirsin. Sonu heyecanlı bitmiş.Buyur cnm.Unutma Beni kafasıyla oku.@mrt-06
Acı Tesadüf | 1.Bölüm
Acı Tesadüf... -1.Bölüm- "Son Güzel Gün" Karakterler: Adnan: Evliliğinin ilk aylarında yasak aşk yaşamış çocuğu olmuş. Ayla: Yasak aşk sonucunda olan çocuğunu eşinden gibi gösterip yaşamına devam etmiş. Umut: Adnan ve Ayla'nın yasak aşk sonucu olan çocukları. Çiğdem: Adnan'ın evliliğinden...fav10.net
Şimdi bir Türkçe hocası olarak devam ettirebilirsin. Sonu heyecanlı bitmiş.
Unutma Beninin kirlettiği temiz beyinlerin yansıması aslında
Olaya gelBuyur cnm.Unutma Beni kafasıyla oku.@mrt-06
Acı Tesadüf | 1.Bölüm
Acı Tesadüf... -1.Bölüm- "Son Güzel Gün" Karakterler: Adnan: Evliliğinin ilk aylarında yasak aşk yaşamış çocuğu olmuş. Ayla: Yasak aşk sonucunda olan çocuğunu eşinden gibi gösterip yaşamına devam etmiş. Umut: Adnan ve Ayla'nın yasak aşk sonucu olan çocukları. Çiğdem: Adnan'ın evliliğinden...fav10.net
Bi @Aserat baksın ben anlamam.Çok cesur bir konu uygun değil artık günümüze.Yazım hataları neymiş hiçbir de - da ayrı değil.
Sen devam ettir ÖzgürümOlaya gelAdnan ve yasak aşk kelimelerini bir arada görünce heyecanlandım
Tam günlük dizi kıvamında cidden devamını getirseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?