Günlerdir Burcu'ma, reisi hazretlerine ve Jet Sosyete'ye söylediğini bırakmadın o yüzden o sahneleri okurken içimin yağları eridi.
Günlerdir Burcu'ma, reisi hazretlerine ve Jet Sosyete'ye söylediğini bırakmadın o yüzden o sahneleri okurken içimin yağları eridi.
İnsanların içindeki bastırılmış duyguları bu dizi çıkarıyor.Söylerken çarpılmışsın.
Oğlunun can güvenliği için eve gelmemesi doğru, Masacre'nin hışmına uğrayabilir sonuçta karısıyla ilşkiye girdi.Hee bende diyorum niye onu arıyorsa vadikızı diye
Beter olsun.Teşekkürler.Buğra artık kötü yola düşer.
Diyorum niye böyle güle oynaya yazıyor, tabii 10'lu şey de yayınlandı.Beter olsun.Şimdi iade-i ziyaret sırası sende.
Teşekkürler.Buğra artık kötü yola düşer.
Normalde de böyle yazıyorum zaten.Diyorum niye böyle güle oynaya yazıyor, tabii 10'lu şey de yayınlandı.
Yine bizi yerecek şeyler vardır bakıyorum şimdi, duruma göre diss gelebilir.Normalde de böyle yazıyorum zaten.Bomba bir konumuz var o yüzden kaçırma.
Zaten konakta hakkıyla yapacağını gösterdin.İşimi hakkıyla yaparım ne sektörde olursa olsun.
Zaten konakta hakkıyla yapacağını gösterdin.
Şöyle okudum.Ne geldiyse başıma saflığımdan, iyiliğimden geldi.
Gifti bu koyunca oynamadı forumda.
Gifti bu koyunca oynamadı forumda.
BRT'yi nerden buldun da izledin acaba.Haha biliyorum izlemiştim programı. Giyemediği gelinliği stüdyoya gelince ağlamıştı.
BRT'yi nerden buldun da izledin acaba.
Yine bizi yerecek şeyler vardır bakıyorum şimdi, duruma göre diss gelebilir.
Bu diziyi okurken şöyle hissediyorum.Ne geldiyse başıma saflığımdan, iyiliğimden geldi.
Cızırtıdan izleyemedim, eskiden nasıl katlanıyormuşuz bu sese.Şu kadarı var geri kalanını Şokopop anlattıydı.
Senin için iyice idol oldu bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?