TVen Entrika Konağı 2.Bölüm

Aaaa oyuncu dediğin cesur sahnelerde yer almalı.

Bu arada konuya reaksiyon atmamışsın.

Reactions: sokak sanati
Sims ve Tombik kız yanı raider
Bu ikisi tek oynadım bilgisayar oyunlarıydı
@xBUGRAx @Harunnn60

Hırsız sürekli tuvaleti çalıp duruyordu ve birde kahkaha atıyordu en unutamadım olay budur oyunda
Sonra öğrendimki evimin en pahalı eşyası meğerse klozetmiş
@xemrexxx @Bully @sokak sanati @serhatt

Birde evi donatıp döşüyorum bir sürü eşya alıyorum kız kalkıp gidip parkta yatıp uyuyor

Ben de daha çok Playstation oynayarak büyüdüm, Bully nickimi de aynı isimli oyundan aldım, çok hoşuma giden bir kelime oldu
Atacan bir kez hediye etmişti bana o oyunu bir kutlama konusunda.
Artık hevesim kalmadı tabii öyle oyunlara. Bazen telefondan oynarsam oynuyorum vakit öldürmeye.

Reactions: Çiğdem
Playsation 1 var bizde çocukken henüz bilgisayarla karşılaşmadan Atarinin bir gelişimişi olarak onla karşılaşmıştık film izlemek içinde kullanıyorduk
hala duruyor ve kızlarla bazen babamla bile
Şu oyunu çok oynuyoruz araba yarışı ama füze atıyorsun rakibine falan bence oyun tarihinin en iyi oyunu bilgisayarda oynanmıyor sanırım
@mrt-06 @xBUGRAx

Reactions: mrt-06 and Bully
Crash Bandicoot efsane oyundur.
Çeşit çeşit bölümü oluyordu, araba yarışını ben de çok severdim.
Eskiden güzeldi her şey.

Crash Bandicoot efsane oyundur.
Çeşit çeşit bölümü oluyordu, araba yarışını ben de çok severdim.
Eskiden güzeldi her şey.
Biz hala kızlarla toplanınca oynarız
Zaten silahlı ve futbol oyunları bana göre değil , araba yarışları çok güzel oluyor ve çoklu oynanabildi için birde böyle fantastik şekilde olanları

Bilgisayarda şunu çok oynardım tombik kız derdim

Reactions: Bully
Reactions: Bully and mrt-06
Ablam sen bayağı eskide kalmışsın gerçi benim paylaştığım oyunda 2009 falan. Yeni sayılmaz.

Ablam sen bayağı eskide kalmışsın gerçi benim paylaştığım oyunda 2009 falan. Yeni sayılmaz.
Aaa işte 2006 mı ne zaten ozamanlar oynuyordum bunları 2010 dan beridir bilgisayar oyunu oynamıyorum
Plastionda araba yarışı falan bazen oynuyoruz aa birde bilgisayardan atari oyunları arada canım sıkılınca oynarım

Reactions: mrt-06