Ablam o Yürüyen Ölüler de yaşanmıştı. :Bu arada @Harunnn60 bunu unutmaz seni mahsene tıkayabilir @sokak sanati @MasacRE de @xBUGRAx a kalır @mrt-06
Ablam o Yürüyen Ölüler de yaşanmıştı. :Bu arada @Harunnn60 bunu unutmaz seni mahsene tıkayabilir @sokak sanati @MasacRE de @xBUGRAx a kalır @mrt-06
Aaaa oyuncu dediğin cesur sahnelerde yer almalı.İlk sahne iğrenç olmuş. Zehirli dilin ve zihine alet olmak iğrenç. @xBUGRAx yada @serhatt ile yaşat şu sahneleri
@Harunnn60 güzel şamarlamışım seni pis Katya. @kerem pardon Rachel nerde. Onda haddini bildireyim.
Aaaa oyuncu dediğin cesur sahnelerde yer almalı.
Bu arada konuya reaksiyon atmamışsın.
Yarım saat öpüştürmeye çalıştım karakter özelliklerini ne seçtiysem artık en fazla bu. I
Sims ve Tombik kız yanı raider Bu ikisi tek oynadım bilgisayar oyunlarıydı @xBUGRAx @Harunnn60Dün @xBUGRAx paylaşınca aklıma geldi baktım Sims'teki ailem bu, senaryolarımı bu aile üzerinden canlandırıp yazıyorum. @Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @serhatt @vadikızı @MasacRE @Bully @MEnes @Aserat @dreamy @bazinga @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 70654
Konağımız. Ekli dosyayı görüntüle 70655
Ekli dosyayı görüntüle 70656
Dün @xBUGRAx paylaşınca aklıma geldi baktım Sims'teki ailem bu, senaryolarımı bu aile üzerinden canlandırıp yazıyorum. @Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @serhatt @vadikızı @MasacRE @Bully @MEnes @Aserat @dreamy @bazinga @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 70654
Konağımız. Ekli dosyayı görüntüle 70655
Ekli dosyayı görüntüle 70656
Ben de daha çok Playstation oynayarak büyüdüm, Bully nickimi de aynı isimli oyundan aldım, çok hoşuma giden bir kelime oldu Atacan bir kez hediye etmişti bana o oyunu bir kutlama konusunda. Artık hevesim kalmadı tabii öyle oyunlara. Bazen telefondan oynarsam oynuyorum vakit öldürmeye.Sims ve Tombik kız yanı raider Bu ikisi tek oynadım bilgisayar oyunlarıydı @xBUGRAx @Harunnn60
Hırsız sürekli tuvaleti çalıp duruyordu ve birde kahkaha atıyordu en unutamadım olay budur oyunda Sonra öğrendimki evimin en pahalı eşyası meğerse klozetmiş @xemrexxx @Bully @sokak sanati @serhatt
Birde evi donatıp döşüyorum bir sürü eşya alıyorum kız kalkıp gidip parkta yatıp uyuyor
Playsation 1 var bizde çocukken henüz bilgisayarla karşılaşmadan Atarinin bir gelişimişi olarak onla karşılaşmıştık film izlemek içinde kullanıyorduk hala duruyor ve kızlarla bazen babamla bile Şu oyunu çok oynuyoruz araba yarışı ama füze atıyorsun rakibine falan bence oyun tarihinin en iyi oyunu bilgisayarda oynanmıyor sanırım @mrt-06 @xBUGRAxBen de daha çok Playstation oynayarak büyüdüm, Bully nickimi de aynı isimli oyundan aldım, çok hoşuma giden bir kelime oldu Atacan bir kez hediye etmişti bana o oyunu bir kutlama konusunda. Artık hevesim kalmadı tabii öyle oyunlara. Bazen telefondan oynarsam oynuyorum vakit öldürmeye.
Crash Bandicoot efsane oyundur. Çeşit çeşit bölümü oluyordu, araba yarışını ben de çok severdim. Eskiden güzeldi her şey.Playsation 1 var bizde çocukken henüz bilgisayarla karşılaşmadan Atarinin bir gelişimişi olarak onla karşılaşmıştık film izlemek içinde kullanıyorduk hala duruyor ve kızlarla bazen babamla bile Şu oyunu çok oynuyoruz araba yarışı ama füze atıyorsun rakibine falan bence oyun tarihinin en iyi oyunu bilgisayarda oynanmıyor sanırım @mrt-06 @xBUGRAx
Biz hala kızlarla toplanınca oynarız Zaten silahlı ve futbol oyunları bana göre değil , araba yarışları çok güzel oluyor ve çoklu oynanabildi için birde böyle fantastik şekilde olanlarıCrash Bandicoot efsane oyundur. Çeşit çeşit bölümü oluyordu, araba yarışını ben de çok severdim. Eskiden güzeldi her şey.
Seve seveGüldürdün atarım en fazla bu bölüme @serhatt oynasın benim rolü. Tam onun rolü bu kaşar pardon cesur sahneler
@MasacRE @sokak sanati sahnesini en hızlı şekilde atlamaya çalıştım
@Çiğdem in safozlukları güldürdü.
Sonu yine gizemli bitti, bakalım şantajcı kim çıkacak
@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim, güzel bölüm olmuş yine
Bu seks dizisi aman entrika dizisi olabilir böyle sahneler alış. Hala atmamışsın zatenGüldürdün atarım en fazla bu bölüme @serhatt oynasın benim rolü. Tam onun rolü bu kaşar pardon cesur sahneler
Birkaç şey yaptım yine silcem gibi. Ben Sims serisinden SimCity'i seviyorum daha iyi.Bug olarak yer almıştır oyunun içinde @sokak sanati ondan
Ablam sen bayağı eskide kalmışsın gerçi benim paylaştığım oyunda 2009 falan. Yeni sayılmaz.Sims ve Tombik kız yanı raider Bu ikisi tek oynadım bilgisayar oyunlarıydı @xBUGRAx @Harunnn60
Hırsız sürekli tuvaleti çalıp duruyordu ve birde kahkaha atıyordu en unutamadım olay budur oyunda Sonra öğrendimki evimin en pahalı eşyası meğerse klozetmiş @xemrexxx @Bully @sokak sanati @serhatt
Birde evi donatıp döşüyorum bir sürü eşya alıyorum kız kalkıp gidip parkta yatıp uyuyor
Bu seks dizisi aman entrika dizisi olabilir böyle sahneler alış. Hala atmamışsın zaten
Bakarız. Maskeyle falan, zamanında Kurtlar Vadisi'nde kullanılmıştı.@serhatt benim dublörüm olsun o zaman. Sex sahnelerini o oynasın
O kadar da düşmedim hoşt@serhatt benim dublörüm olsun o zaman. Sex sahnelerini o oynasın
Aaa işte 2006 mı ne zaten ozamanlar oynuyordum bunları 2010 dan beridir bilgisayar oyunu oynamıyorum Plastionda araba yarışı falan bazen oynuyoruz aa birde bilgisayardan atari oyunları arada canım sıkılınca oynarımAblam sen bayağı eskide kalmışsın gerçi benim paylaştığım oyunda 2009 falan. Yeni sayılmaz.