TVen Entrika Konağı 2.Bölüm

Bu arada @Harunnn60 bunu unutmaz seni mahsene tıkayabilir @sokak sanati :F @MasacRE de @xBUGRAx a kalır :A :A :A @mrt-06
y1_cage_joe_12102017_bs_244-1.jpg
Ablam o Yürüyen Ölüler de yaşanmıştı. ::A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İlk sahne iğrenç olmuş. Zehirli dilin ve zihine alet olmak iğrenç.:( @xBUGRAx yada @serhatt ile yaşat şu sahneleri :A

@Harunnn60 güzel şamarlamışım seni pis Katya. @kerem pardon Rachel nerde. Onda haddini bildireyim.:A
Aaaa oyuncu dediğin cesur sahnelerde yer almalı. :A

Bu arada konuya reaksiyon atmamışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Sims ve Tombik kız yanı raider :F Bu ikisi tek oynadım bilgisayar oyunlarıydı :A :A :A @xBUGRAx @Harunnn60

Hırsız sürekli tuvaleti çalıp duruyordu ve birde kahkaha atıyordu en unutamadım olay budur oyunda :F Sonra öğrendimki evimin en pahalı eşyası meğerse klozetmiş :F :F :F @xemrexxx @Bully @sokak sanati @serhatt

Birde evi donatıp döşüyorum bir sürü eşya alıyorum kız kalkıp gidip parkta yatıp uyuyor :F :F :F

Sims ve Tombik kız yanı raider :F Bu ikisi tek oynadım bilgisayar oyunlarıydı :A :A :A @xBUGRAx @Harunnn60

Hırsız sürekli tuvaleti çalıp duruyordu ve birde kahkaha atıyordu en unutamadım olay budur oyunda :F Sonra öğrendimki evimin en pahalı eşyası meğerse klozetmiş :F :F :F @xemrexxx @Bully @sokak sanati @serhatt

Birde evi donatıp döşüyorum bir sürü eşya alıyorum kız kalkıp gidip parkta yatıp uyuyor :F :F :F
Ben de daha çok Playstation oynayarak büyüdüm, Bully nickimi de aynı isimli oyundan aldım, çok hoşuma giden bir kelime oldu :A Atacan bir kez hediye etmişti bana o oyunu bir kutlama konusunda. :A Artık hevesim kalmadı tabii öyle oyunlara. Bazen telefondan oynarsam oynuyorum vakit öldürmeye. :D

• Harika
Ben de daha çok Playstation oynayarak büyüdüm, Bully nickimi de aynı isimli oyundan aldım, çok hoşuma giden bir kelime oldu :A Atacan bir kez hediye etmişti bana o oyunu bir kutlama konusunda. :A Artık hevesim kalmadı tabii öyle oyunlara. Bazen telefondan oynarsam oynuyorum vakit öldürmeye. :D
Playsation 1 var bizde çocukken henüz bilgisayarla karşılaşmadan Atarinin bir gelişimişi olarak onla karşılaşmıştık film izlemek içinde kullanıyorduk :F hala duruyor ve kızlarla bazen babamla bile :F Şu oyunu çok oynuyoruz araba yarışı ama füze atıyorsun rakibine falan bence oyun tarihinin en iyi oyunu bilgisayarda oynanmıyor sanırım :A :A :A @mrt-06 @xBUGRAx

GUEST_bd4e2581-b7c4-4209-b858-e58592eb948e

• Harika
Reactions: mrt-06 and Bully
Playsation 1 var bizde çocukken henüz bilgisayarla karşılaşmadan Atarinin bir gelişimişi olarak onla karşılaşmıştık film izlemek içinde kullanıyorduk :F hala duruyor ve kızlarla bazen babamla bile :F Şu oyunu çok oynuyoruz araba yarışı ama füze atıyorsun rakibine falan bence oyun tarihinin en iyi oyunu bilgisayarda oynanmıyor sanırım :A :A :A @mrt-06 @xBUGRAx

GUEST_bd4e2581-b7c4-4209-b858-e58592eb948e
Crash Bandicoot efsane oyundur. :bhr: Çeşit çeşit bölümü oluyordu, araba yarışını ben de çok severdim. :A Eskiden güzeldi her şey. :A

• Harika
Crash Bandicoot efsane oyundur. :bhr: Çeşit çeşit bölümü oluyordu, araba yarışını ben de çok severdim. :A Eskiden güzeldi her şey. :A
Biz hala kızlarla toplanınca oynarız :F Zaten silahlı ve futbol oyunları bana göre değil , araba yarışları çok güzel oluyor ve çoklu oynanabildi için birde böyle fantastik şekilde olanları :Z:Z:Z

Bilgisayarda şunu çok oynardım tombik kız derdim :A :A :A
c3727134-01e4-4c43-adf3-b8c7e344b455.jpeg

• Harika
Reactions: Bully
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Bully and mrt-06

Ablam sen bayağı eskide kalmışsın gerçi benim paylaştığım oyunda 2009 falan. Yeni sayılmaz. :A

• Güldürdün
Ablam sen bayağı eskide kalmışsın gerçi benim paylaştığım oyunda 2009 falan. Yeni sayılmaz. :A
Aaa işte 2006 mı ne zaten ozamanlar oynuyordum bunları 2010 dan beridir bilgisayar oyunu oynamıyorum :F Plastionda araba yarışı falan bazen oynuyoruz aa birde bilgisayardan atari oyunları arada canım sıkılınca oynarım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06