Aaa artık ekran görüntüme bir foto daha eklendi malum bu dizi oldukça çok kullanacam gibi @mrt-06 @serhatt @Bully @MasacRE @xBUGRAx @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 70647
Aaa artık ekran görüntüme bir foto daha eklendi malum bu dizi oldukça çok kullanacam gibi @mrt-06 @serhatt @Bully @MasacRE @xBUGRAx @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 70647
Buna bakıyorumAyarım yok biliyorsun. Bihter Ziyagil gibiyim bu bölüm
Senin salaklar hallerin süper olmuş. En çok senin sahnelerine güldüm
Hahaha kesinlikleMoruk sultandan iyi ama o @xemrexxx
Sende ilişmişsin diziye bu aradaHahaha kesinlikle
geç bile kaldımi başrol olmalıydımSende ilişmişsin diziye bu arada
İlk sahne iğrenç olmuş. Zehirli dilin ve zihine alet olmak iğrenç. @xBUGRAx yada @serhatt ile yaşat şu sahneleri
@Harunnn60 güzel şamarlamışım seni pis Katya. @kerem pardon Rachel nerde. Onda haddini bildireyim.
Bu arada @Harunnn60 bunu unutmaz seni mahsene tıkayabilir @sokak sanati @MasacRE de @xBUGRAx a kalır @mrt-06
Sen @xemrexxx dizisinde başrolsun sana cezageç bile kaldımi başrol olmalıydım
Sen @xemrexxx dizisinde başrolsun sana ceza
Kıyamete doğru.Çok güzel olmuş yinee @xemrexxx ne zaman iyileşecek acaba
Gızzz gönderme mi yaptın bana.
Efsane sahne oldu cidden.Hahahah bune tövbe yarabbi @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE @serhatt @Harunnn60
xemrexxx üzerinde kalem ve gazeteyi görünce heyecanlanır, var gücüyle elini doğrultup kalemi ucundan tutarak gazetenin üzerine "sokak..." yazar ancak gücü kalmaz ve kalem yere düşer...
Çiğdem: Ahhh teyzecim geldim geldim merak etme! Ayy kıyamam...
xemrexxx: (Gazeteyi işaret eder) Evvüüüü, cüüüssskkk!
Çiğdem: Teyzem. Tamam tamam ben senin yerine çözüyorum ayyy kıyamam üzerine de yazmış, "sokak..." o da ne?
xemrexxx: (Kendini işaret edip var gücüyle bağırır) Bannnaaa buuuunuuu....
Çiğdem: Anladım ya! (Sözünü keser)
xemrexxx: (Sevinir ve var gücüyle bağırır) Yarrdımmmmm!
Çiğdem: Yemeklere konur: Soğan yazacaktın demi. Hay Allah iyiliğini versin! (Güler)
xemrexxx iç sesisyle "Aptal sürtük!"
Çiğdem: Ahhh diğeri de "Yardım" aynen! Fazladan r yazmışız, ayy benim de aklıma neler geldi tövbe yarabbim. Senle iyi ekip olduk kız teyzeee...
Dün @xBUGRAx paylaşınca aklıma geldi baktım Sims'teki ailem bu, senaryolarımı bu aile üzerinden canlandırıp yazıyorum. @Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @serhatt @vadikızı @MasacRE @Bully @MEnes @Aserat @dreamy @bazinga @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 70654
Konağımız. Ekli dosyayı görüntüle 70655
Ekli dosyayı görüntüle 70656
Yarım saat öpüştürmeye çalıştım karakter özelliklerini ne seçtiysem artık en fazla bu. IÇok uzak duruyoruz birbirimize. @MasacRE