Aaa artık ekran görüntüme bir foto daha eklendi malum bu dizi oldukça çok kullanacam gibi@mrt-06 @serhatt @Bully @MasacRE @xBUGRAx @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 70647
Aaa artık ekran görüntüme bir foto daha eklendi malum bu dizi oldukça çok kullanacam gibi@mrt-06 @serhatt @Bully @MasacRE @xBUGRAx @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 70647
Buna bakıyorumAyarım yok biliyorsun. Bihter Ziyagil gibiyim bu bölüm
Senin salaklar hallerin süper olmuş. En çok senin sahnelerine güldüm
Hahaha kesinlikle
Sende ilişmişsin diziye bu aradaHahaha kesinlikle
geç bile kaldımi başrol olmalıydımSende ilişmişsin diziye bu arada
İlk sahne iğrenç olmuş. Zehirli dilin ve zihine alet olmak iğrenç.@xBUGRAx yada @serhatt ile yaşat şu sahneleri
@Harunnn60 güzel şamarlamışım seni pis Katya. @kerem pardon Rachel nerde. Onda haddini bildireyim.
Bu arada @Harunnn60 bunu unutmaz seni mahsene tıkayabilir @sokak sanati@MasacRE de @xBUGRAx a kalır@mrt-06
Kıyamete doğru.Çok güzel olmuş yinee @xemrexxx ne zaman iyileşecek acaba
Gızzz gönderme mi yaptın bana.
Efsane sahne oldu cidden.Hahahah bune tövbe yarabbi @xemrexxx @mrt-06@xBUGRAx @MasacRE @serhatt @Harunnn60
xemrexxx üzerinde kalem ve gazeteyi görünce heyecanlanır, var gücüyle elini doğrultup kalemi ucundan tutarak gazetenin üzerine "sokak..." yazar ancak gücü kalmaz ve kalem yere düşer...
Çiğdem: Ahhh teyzecim geldim geldim merak etme! Ayy kıyamam...
xemrexxx: (Gazeteyi işaret eder) Evvüüüü, cüüüssskkk!
Çiğdem: Teyzem.Tamam tamam ben senin yerine çözüyorum ayyy kıyamam üzerine de yazmış, "sokak..." o da ne?
xemrexxx: (Kendini işaret edip var gücüyle bağırır) Bannnaaa buuuunuuu....
Çiğdem: Anladım ya! (Sözünü keser)
xemrexxx: (Sevinir ve var gücüyle bağırır) Yarrdımmmmm!
Çiğdem: Yemeklere konur: Soğan yazacaktın demi. Hay Allah iyiliğini versin! (Güler)
xemrexxx iç sesisyle "Aptal sürtük!"
Çiğdem: Ahhh diğeri de "Yardım" aynen! Fazladan r yazmışız, ayy benim de aklıma neler geldi tövbe yarabbim.Senle iyi ekip olduk kız teyzeee...
Dün @xBUGRAx paylaşınca aklıma geldi baktım Sims'teki ailem bu, senaryolarımı bu aile üzerinden canlandırıp yazıyorum.@Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @serhatt @vadikızı @MasacRE @Bully @MEnes @Aserat @dreamy @bazinga @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 70654
Konağımız.Ekli dosyayı görüntüle 70655
Ekli dosyayı görüntüle 70656
Yarım saat öpüştürmeye çalıştım karakter özelliklerini ne seçtiysem artık en fazla bu. IÇok uzak duruyoruz birbirimize.@MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?