Klasik Entourage - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
HBO'nun utunulmaz dizisi 8 sezonun sonunda 2011 yılında final yapmıştı. Yayınlandığı dönemde çok sevilen, pek çok ödül kazanan dizinin çok yakında bir de filmi çıkacak.

Entourage ile ilgili dizi yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz...

entourage.jpg

En sevdiğim dizim, benim için diziden öte bişey, hayatım boyunca her sene tekrar izlicem inşallah.

1x1

Yeni başlayanlar için tatmin edici bir bölüm olmayabilir ama bence ilk bölüme göre çok iyiydi. Sonda ki merdivende oturma sahnesi müthişti :D

1x2

Vince reyizin arabası süperdi yakışırı reyize :D Jessica Alba'da bölüme renk kattı :D

Vince reyizin bi sözü bölümün en iyi yeriydi, ''En kötü ihtimalle Queens'e dönüp yeniden başlarız'' lafı çok hoşuma gidiyor :D

1x3

Vince'in programdaki lafları filan sesli güldürdü :D Drama'da arada kaynadı çıktı programa :D

konusu pek içaçıcı olmasada imdb puanı güzel ?
ayrıca emmy ödüllüymüş ilk bölümüne bakarım hoşuma giderse devam ederim tabiki :)
ama @cevaa beğendiğine göre şimdiden içime bir şüphe düştü agent carter ıda beğenmişti :)

1x4

Yine eğlenceli ve komik bir bölümdü.

Drama'nın sevgilisi komikti :D Vince reyizin yine bi sözü bölümü aldı götürdü :D Kızın benim için uğraşman gerek dediği yerde Vince reyiz ''Uğraşmamak için bu işi seçtim'' dedi ve ilk izlediğimde de bu bölümle birlikte reyiz olumştu zaten :D

1x5

Vince'ın kız arkadaşı çok güzeldi lan :D

Vince reyiz kendi özelliği sayesinde rolü kaptı :D

Bu bölümlerde Ari geri planda kalmış ama bölümler ilerledikçe Ari daha da ön plana çıkıcak :D

1x6

Eğlenceli bir bölümdü. Ari Gold'un gerçek Ari'yi gösterdiği bölümdü :D

1x7

Vince reyizin Billy Walsh'la tanışması çok iyiydi :D Sonda ki birbirlerini kandırma sahneside sesli güldürdü :D

1x8

İlk kopmaların yaşandığı bölümdü ama fazla uzun sürmedi. Scarlett Johansson'u da görmek iyiydi :D

2x1

Süper bir başlangıç oldu. Vince reyizin inatçılığını sevmiyorum uğraştırmadan yap şu filmi işte :D

Turtle ve Drama'nın Eric'le dalga geçtikleri yerler güldürdü :D

2x2

Drama'nın bacak takıntısı sesli güldürdü :D Eric'de hayatının en seksi kadınıyla yattı, bidaha bulamaz öylesini :D

@OzaN sen ne zaman başlıyorsun 2.sezona :D

2x1

Vasat bir bölümle başladı yine. Galiba ne kadar sevmeye çalışsam da bu diziyle iyi bir ilişkimiz olamayacak. :(

Ekip arasındaki özellikle kız konuları ağırlıklı diyaloglar hiç ilgimi çekmiyor. Sinema konularına girmeleri güzel oluyor zaten diziyi hala izleme sebebim. :)

Karakterlerden tek güldüren Drama. Adam gerçekten iyi oyuncu ve tipi bile güldürmeye yetiyor. :D

6/10

2x1

Vasat bir bölümle başladı yine. Galiba ne kadar sevmeye çalışsam da bu diziyle iyi bir ilişkimiz olamayacak. :(

Ekip arasındaki özellikle kız konuları ağırlıklı diyaloglar hiç ilgimi çekmiyor. Sinema konularına girmeleri güzel oluyor zaten diziyi hala izleme sebebim. :)

Karakterlerden tek güldüren Drama. Adam gerçekten iyi oyuncu ve tipi bile güldürmeye yetiyor. :D

6/10
Nolur devam et 2.sezonuda bitir, dizi açılıyor yavaş yavaş :D

2x3

İyi bir bölümdü. Drama'nın Playboy Mansion'a girmeye çalışması filan güldürdü :D

Vince reyiz sonunda ikna oldu :D

Playboy Mansion'da rüya gibi bir yer offffffffff :D