🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahat bırak çocuğu ya :A

Golleri gördün mü? :A

sahnede ifot yok tek orası dikkatimi çekti :D

Herkes patladı da kimse benim gibi dobra olmadığı için bu cücüğe haddini bildiremiyor. :A

Bu kadından kurtuluş yok mu ya :A
Pandik attığının performansı yükselmiş , inş. Forumdaki edipsizlere de atar :A:A @cookies @Bully @DarkLegenD @Mr.At @S.G.A.T. @Dosi @Zeyno @Royal_Highness

eskilerin anlattığına göre dedelerimiz nenelerimiz tavukların yumurtlayıp yumurtlamayacağını bu yöntemle anlarmış ! parnak yumurtaya değdiği an bugün bu tavuk yumurtlayacak derlermiş :A
adam eski bir tekniği güncelleştirmiş :D

Ne makaralar dönmüş lan burda kaçırdık tüm partiyi :A:A

Al tanıtayım sana :A

eskilerin anlattığına göre dedelerimiz nenelerimiz tavukların yumurtlayıp yumurtlamayacağını bu yöntemle anlarmış ! parnak yumurtaya değdiği an bugün bu tavuk yumurtlayacak derlermiş :A
adam eski bir tekniği güncelleştirmiş :D
İçinizden biriyle de olmuş olabilir ,iş oraya gidiyor :A :A @Bully @Mr.At @cookies @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @RüzgarGülü

Ayrı olduğu dönemde normalde ortak yaşadıkları evde aldatmış sanırım 😵😵 Ya da Wanda Nara "ayrıyken aldattım" derken yalan söylüyor. Belki de ayrı değilken, Icardi evde yokken olmuştur. Bir de Keita ile olan fotoğraflarını Keita'nın eşine göndermesi rezillik.
İspanyol basını, Mauro Icardi'nin Inter Milan'da oynadığı dönemde Wanda Nara'nın, takım arkadaşı Keita Balde ile Icardi'yi aldattığını gösteren yazışmaları paylaştı.
29 Eylül 2022'de yayınlanan yazışmalarda, Mauro Icardi'nin, Wanda Nara'ya bahsi geçen görüntüleri gönderdiği ve şu ifadeleri kullandığı görüldü; "Bendeki bilgiler gerçek. Bana ne yaptığını söyle. Ona ne yazdığını bana gönder. Bana her şeyi gönder ve bahane aramayı bırak. Banyoda ne yaptınız, Wanda?"
Konuşmanın devamında ise Mauro Icardi; "Benim evimde. Buna inanamıyorum. Neden? Tanrım, neden? Bunu hak etmiyorum. Neden?" ifadelerini kullandı.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx