- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu bölümler orta seviye asıl dizi 3.sezondan sonra başlıyor, bu sezonu bitirde sonra düşünüp karar verirsin Ben haftaya Cumartesi'ye kadar bekliyorum seni2x9
Bu bölümü de sevmedim. Drama'lı 1-2 Comic Con sahnesi güzel olsa da genel anlamda baya sıkıldım. Birkaç kez ara vermek zorunda kaldım hatta sıkıntıdan.
5+ /10
@cevaa buradan cevap vereyim.
Şu birkaç gün hızlı gidip sezonu bitirmeye çalışacağım ama sonrasını bilemiyorum. Arada birkaç bölüm güzeldi ama genel anlamda zorlama izliyorum. 3. sezona da hemen geçmek istemem çünkü zaten 20 bölümlük en uzun sezon. Kalan bölümleri de izleyim de ona göre bir şey söylerim. Sen 3. sezona geçme de sezon bitince ben haber veririm yakın zamanda izleyip izlemeyeceğimi.
Dizi komedi değil ki zaten Komik olan sadece Ari ve Drama var2x11 2x12
İki bölümü de sevmedim. Neredeyse hiç gülmüyorum dizide. Drama bile pek güldürmüyor bu aralar.
Vince'in Ari ile oynadığı kısımlar fena değildi ama.
5 /10 5+ /10
Biliyorum tam komedi değil ama yani zamanında hep komedi dalında falan yarışmış ödüllerde. Komedi mi drama mı diye bir seçim yapılmak istense herkes komedi der öncelikle.Dizi komedi değil ki zaten Komik olan sadece Ari ve Drama var
Film yıldızının hayatını, iniş çıkışlarını anlatan hafif dram dizisi gibi Mark Walhberg'in hayat hikayesini anlatılıyor hemde
Ya tabi komedi der herkes ama sende bi TBBT veya bi TAAHM'de ki kadar gülmeyi bekleme yaniBiliyorum tam komedi değil ama yani zamanında hep komedi dalında falan yarışmış ödüllerde. Komedi mi drama mı diye bir seçim yapılmak istense herkes komedi der öncelikle.
Zaten o yönden izliyorum komedi olarak çok beklentim yok da söyleyim dedim. Birazcık fazlası olması lazım yani. En ciddi dizilerde bile daha çok gülüyorum neredeyse.Ya tabi komedi der herkes ama sende bi TBBT veya bi TAAHM'de ki kadar gülmeyi bekleme yani
Diziyi biraz daha Hollywood'da işlerin işleyişi, film yıldızının ve çevresindekilerin hayatı, zaman içindeki değişimleri yönünden izlemeyi dene İlla gülmek için izlersen beğenemezsin zaten
Ciddi dizilerde karakterler ağır başlı olduğu için en ufak bir haraketi bile güldürebiliyorZaten o yönden izliyorum komedi olarak çok beklentim yok da söyleyim dedim. Birazcık fazlası olması lazım yani. En ciddi dizilerde bile daha çok gülüyorum neredeyse.
Valla ben izleyeceğim kadarını izledim. 3. sezonu izleyince zaten yolu yarılayacağımdan tamamlamak için izlerim ama şimdilik durmak istiyorum. Gerçekten severek izleyebileceğim onlarca dizi varken bu diziyle şansımı zorlamak istemiyorum. Eğer ileride izlemek istediğim diziler azalır veya geri dönmek istersem dönerim ama şimdilik bu kadar yeter.Ciddi dizilerde karakterler ağır başlı olduğu için en ufak bir haraketi bile güldürebiliyor
Bu dizide de komedi var ama diziye alışman lazım, 1 bölümün kaldı onuda izle, haftaya Cumartesi beraber başlayalım 3.sezona sana garanti veriyorum diziye devam edeceksin
Ara veriyorsun yani tamamen bırakmıyorsun, o da iyidir Yaza doğru ikna ederim seni 3.sezona başlamaya2x14 (Sezon Finali)
İyi sayılırdı yer yer sıkılsam da.
Vince baya gıcık etti bu bölüm.
Ama sonunda doğru olanı yaptı. James Cameron filmini reddetmek delilik zaten.
6+ /10
Valla ben izleyeceğim kadarını izledim. 3. sezonu izleyince zaten yolu yarılayacağımdan tamamlamak için izlerim ama şimdilik durmak istiyorum. Gerçekten severek izleyebileceğim onlarca dizi varken bu diziyle şansımı zorlamak istemiyorum. Eğer ileride izlemek istediğim diziler azalır veya geri dönmek istersem dönerim ama şimdilik bu kadar yeter.
Bıraktım gibi aslında da bakalım.Ara veriyorsun yani tamamen bırakmıyorsun, o da iyidir Yaza doğru ikna ederim seni 3.sezona başlamaya
Bu arada dizide en sevdiğin karakter kimdi ve Vince reyizi nasıl buldun ?
Ne bırakması ya ara ver biraz 1.5 ay sonra filan 3.sezona başlarsın, bu dizi öyle kolay kolay bırakılmazBıraktım gibi aslında da bakalım.
Çok sevdiğim bir karakter yok ama en çok Drama'ya güldüğüm kesin. Turtle en sevmediğim, gereksiz karakter. Eric aklı başında biri ama işte onu da çok sevmemizi sağlayan bir şeyler yok.
Vince eh işte yani çok bir özelliği yok aslında onun da sevmeyi gerektiren bir şeyi yok. Bence dizinin en büyük hatası Vince'in daha işin başında bile çok ünlü olması. Dipten başlayıp yavaş yavaş yükselse daha eğlenceli olabilirdi ama bu haliyle Vince zengin her istediğini elde eden bir tip ve pek sevilesi değil.