Klasik Entourage - Dizi Yorumları

8x1

Dizi 3 ay sonrasından başladı. Vince reyiz rehabilitasyondan çıktı ve eski haline döndü ama yanındakiler yine çıldırttı adamı.

Turtle'ın yüzünden de ev yandı :D

8x2

Drama'nın dizisi beğenildi ama diğer eleman sakat biraz :D

E ve Sloan'ın sonda ki konuşması duygulandırdı :(

Ari'nin karısıda adamı delirtti resmen.

8x3

Vince reyiz yine olaya karıştı ama bu sefer suçu yoktu. Sonda ki bakışıda müthişti reyizin :D

8x4

Vince testten geçti, Scoot'un sondaki şovuda iyiydi :D

Ari'de Dana Gordon'a ayıp etti.

8x5

Vince'in röpörtaj sahneleri iyiydi, kadına aşık oldu :D

Ari sende Dana Gordon'a dön işte :D

8x6

Vince reyizin gazeteciyle konuştuğu sahne iyiydi :D

Ari'nin işleride zorlaşıyor gitdgide :(

Drama'nın grevide bitti sonunda :D

8x7

İşte Vince reyizi bu kadar çok sevmemin nedenlerinden biride bu bölümdür. Adam müthiş ya, idolümsün be Vince reyiz :D

8x8

Vince reyiz Sophia ile evlendi. E ve Sloan tekrar birleşti. Ari ve karısıda barıştı. Herşeyin mutlu bittiği bir final oldu.

21 Şubat 2015'te 3.kez başladım ve 4.5 ay sonunda bitirdim diziyi. Bu diziyle ilgili yazacak çok şeyim var ama sayfalar yetmez. Canım sıkıldığında, birine sinirlendiğimde, gülmek istediğimde kısacası her türlü olayda diziden bi sahne açar izlerim ve rahatlarım. Dizideki oyuncular artık ailemden biri gibi oldu. Özellike Vince'i ayrı bi seviyorum ve kendime idol olarak görüyorum. Benim kalbimde her zaman yeri ayrı olacak ilk ve tek dizidir. Dizinin 8 sezonuda HD olarak bilgisayarımda var ve ömrümün sonuna kadar her sene 1 defa tekrar izlemek istiyorum. 2016 Şubat'ta 4.seferde görüşmek üzere...

@OzaN

2016 Şubat geldi, 2 hafta gecikmeylede olsa 4.sefere başladım. İlk izlediğimdeki heyecanı hala yaşıyorum, önümüzdeki 3.5 ay Entourage'la birlikte benim için daha keyifli geçecek :D