Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vince reyiz Sophia ile evlendi. E ve Sloan tekrar birleşti. Ari ve karısıda barıştı. Herşeyin mutlu bittiği bir final oldu.
21 Şubat 2015'te 3.kez başladım ve 4.5 ay sonunda bitirdim diziyi. Bu diziyle ilgili yazacak çok şeyim var ama sayfalar yetmez. Canım sıkıldığında, birine sinirlendiğimde, gülmek istediğimde kısacası her türlü olayda diziden bi sahne açar izlerim ve rahatlarım. Dizideki oyuncular artık ailemden biri gibi oldu. Özellike Vince'i ayrı bi seviyorum ve kendime idol olarak görüyorum. Benim kalbimde her zaman yeri ayrı olacak ilk ve tek dizidir. Dizinin 8 sezonuda HD olarak bilgisayarımda var ve ömrümün sonuna kadar her sene 1 defa tekrar izlemek istiyorum. 2016 Şubat'ta 4.seferde görüşmek üzere...
2016 Şubat geldi, 2 hafta gecikmeylede olsa 4.sefere başladım. İlk izlediğimdeki heyecanı hala yaşıyorum, önümüzdeki 3.5 ay Entourage'la birlikte benim için daha keyifli geçecek
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.