Hadi iyi geceler ✋Kalp kırıyorsun Zeynep. O hayvanların canı yok mu nasıl kıyıyorsunuz yemeye ayıp değil mi he
Hadi iyi geceler ✋Kalp kırıyorsun Zeynep. O hayvanların canı yok mu nasıl kıyıyorsunuz yemeye ayıp değil mi he
Helal olsun seni denedim inansan kalbimi kırardınHadi iyi geceler ✋
Hem aç olduğumdan aşırı lezzetli geldi hem de bende normalde evde bir sürü yemek varken kahvaltı tarzı severim bugün ortaya karışık yaparımAkṣamları kahvaltı tarzı yemeği severim. Ṣuan peynir, ekmek, zeytin, domates, salatalık, yumurta var. Oh
Soslu balık patates (8 saat önceydi)
Eve gidip kendime ziyafet çekeyim geberdim açlıktan
Hem aç olduğumdan aşırı lezzetli geldi hem de bende normalde evde bir sürü yemek varken kahvaltı tarzı severim bugün ortaya karışık yaparım
İsveç’te yaygın bu tarz yemek. Bazen patates püresi. Bazen tüm pişmiş patates. Balıklar her çeşit var. Bugün okulda fırında sosa batırılmış tüm balık vardı (Türkçe isimlerini bilmiyorum )Bu soslu balık patates dediğin ingilizlerin fish&cips dediklerinden mi? severim de.
Sen marifetlisin benim elimden kahvaltı gelir anca.
İsveç’te yaygın bu tarz yemek. Bazen patates püresi. Bazen tüm pişmiş patates. Balıklar her çeşit var. Bugün okulda fırında sosa batırılmış tüm balık vardı (Türkçe isimlerini bilmiyorum )
Öyleyimdir biraz
Börek yapmaya ne enerjim kalıyor nede vaktim var artıkBalık iyidir, haftada bir kere yemek gerek.
Yakın zamanda bir börek paylaṣımı bekliyoruz.
Börek yapmaya ne enerjim kalıyor nede vaktim var artık
Okulda yemek verilir buralarda. Haftada en az 1 kere balık, bir kere çorba olur. Diğer günler karışık. Balık yokken aç kalıyorum çoğunlukta sevmem diğer yemekleri. güzel yapmıyorlar