En Son Yediğiniz Yiyecek? 🍫 🍭 🍰 🍗

Soslu balık patates (8 saat önceydi)
Eve gidip kendime ziyafet çekeyim geberdim açlıktan :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Akṣamları kahvaltı tarzı yemeği severim. Ṣuan peynir, ekmek, zeytin, domates, salatalık, yumurta var. Oh :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Soslu balık patates (8 saat önceydi)
Eve gidip kendime ziyafet çekeyim geberdim açlıktan :A

Bu soslu balık patates dediğin ingilizlerin fish&cips dediklerinden mi? :D severim de. :D

Hem aç olduğumdan aşırı lezzetli geldi hem de bende normalde evde bir sürü yemek varken kahvaltı tarzı severim:A bugün ortaya karışık yaparım :A

Sen marifetlisin benim elimden kahvaltı gelir anca. :F

• Güldürdün
Bu soslu balık patates dediğin ingilizlerin fish&cips dediklerinden mi? :D severim de. :D

Sen marifetlisin benim elimden kahvaltı gelir anca. :F
İsveç’te yaygın bu tarz yemek. Bazen patates püresi. Bazen tüm pişmiş patates. Balıklar her çeşit var. Bugün okulda fırında sosa batırılmış tüm balık vardı (Türkçe isimlerini bilmiyorum :A )

Öyleyimdir biraz :A

• Güldürdün
İsveç’te yaygın bu tarz yemek. Bazen patates püresi. Bazen tüm pişmiş patates. Balıklar her çeşit var. Bugün okulda fırında sosa batırılmış tüm balık vardı (Türkçe isimlerini bilmiyorum :A )

Öyleyimdir biraz :A

Balık iyidir, haftada bir kere yemek gerek. :D
Yakın zamanda bir börek paylaṣımı bekliyoruz. :A

• Güldürdün
Balık iyidir, haftada bir kere yemek gerek. :D
Yakın zamanda bir börek paylaṣımı bekliyoruz. :A
Börek yapmaya ne enerjim kalıyor nede vaktim var artık :A

Okulda yemek verilir buralarda. Haftada en az 1 kere balık, bir kere çorba olur. Diğer günler karışık. Balık yokken aç kalıyorum çoğunlukta :A sevmem diğer yemekleri. güzel yapmıyorlar

• İlginç
Börek yapmaya ne enerjim kalıyor nede vaktim var artık :A

Okulda yemek verilir buralarda. Haftada en az 1 kere balık, bir kere çorba olur. Diğer günler karışık. Balık yokken aç kalıyorum çoğunlukta :A sevmem diğer yemekleri. güzel yapmıyorlar

Bugün öğlen bizim kantinde de güzel bir ṣey yoktu. Zaten genelde hep aynı ṣeyler olur 2 haftada bir. Bugün öğlen sandviç ile geçiṣtirdim zaten.

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan