Arada izliyorum canım konuya hakimim."Çukur'u izliyor muydun sen?" diye soracağım ama Show TV'ye olan hayranlığını bildiğim için sormuyorum.
Gııı Zahide Yetiş de beklediğimden iyi başlamış bir iki skandal yapsa yine ilk 20'ye girer mi acaba.Ne PR'ı düşmanların algı operasyonuydu hepsi.
"Arada" lafını kaldır aradan, hep izle. Show TV'yi açtığın zaman denk geliyor da, izliyormuşsun gibi duruyor böyle.Arada izliyorum canım konuya hakimim.
Aşkı Memnu 2018'i de çekeceğiz inş.Ay Yapım - Show ittifakı ile rakiplerimize korku salıyoruz öğretmenim.Çarpışma'yla da çarpacağız rakipleri.
Gııı Zahide Yetiş de beklediğimden iyi başlamış bir iki skandal yapsa yine ilk 20'ye girer mi acaba.
Yurda gidiyorum orada takip edemem ya."Arada" lafını kaldır aradan, hep izle. Show TV'yi açtığın zaman denk geliyor da, izliyormuşsun gibi duruyor böyle.
Zuhal ile Zahide'nin kitlesi aynı mı ki.Ben de şaşırdım doktor konuğu iyiydi.Zuhal de Zahide ve Beni Affet'e rağmen düşmemiş.
Zuhal ile Zahide'nin kitlesi aynı mı ki.
O zaman yurda döndüğünde takip et.Yurda gidiyorum orada takip edemem ya.
Elma bizden de önce başladı fazla coşma istersen. Geçen sezon Çukur ve Söz karşısında 7 reyting alan dizi 4 küsüre düştü yazık.Korkudan Ağustos'ta başlayacaktınız neredeyse.Korkusuzlar Ekim'de geliyor.
Yasak Elma'nın son hali ektedir.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Afet Güçverir @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Aserat
Yasak Elma ne ya, yarımız kadar reyting alan dizileri kaale almaya bile gerek yok
Oooo Zuhal/Zahide vs Esra/Onur...Kitle falan bilmem de başarılar dilemiş dün Zuhal... Zahide dilemiş miydi biz başlarken dert olur bana şimdi.
Yasak Elma ne ya, yarımız kadar reyting alan dizileri kaale almaya bile gerek yokÇukur'u özeti kadar bile izlenmemiş elma
Bakarız yazın da çalışmazsam.O zaman yurda döndüğünde takip et.
Bu işin bir de yurt internetinden izlemesi var.
Hizliresim.com'u kullandın sanırım. Yurtdışında geçersiz de.Yasak Elma'nın son hali ektedir.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Afet Güçverir @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Aserat
Televizyonu hayatından çıkardığına göre, Show TV'yi de hayatından çıkarmışsın demektir.Bakarız yazın da çalışmazsam.Yurtta özel tv izleme odası var da kim gidecek izleyecek.
Hizliresim.com'u kullandın sanırım. Yurtdışında geçersiz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?