En Son Gördüğünüz Rüya? 🛏

İki akşamdır yatmadan önce arka arkaya BluTV'nin Blu Ofis programını ve Netflix'teki Formula 1 belgeselini izliyorum.

Akşam rüyamda BluTV'nin @Aserat'ın çok sevdiği ceo'sunun yöneticisi olduğu Formula 1 takımında Formula 1 pilotu olduğumu gördüm. Sıradan otomobilleri bile kullanamayan biri olduğumu düşünürsek uzun zamandır gördüğüm en absürt rüyalardandı.

Reactions: 12.Adam
Yatmadan önce sarhoş muydun?

1.5 senedir maskeler hayatımızda olmasına rağmen halen maske taktığımız rüyalar göremedim ya da Covid ile alakalı, karantina ile alakalı. Ama şu kesin ki ilerleyen senelerde bolca karantina ve maske temalı rüyalar göreceğiz, zihin güncel şeyleri rüyalara hemen adapte edemiyor nedense...

Ben rüyamda hoşlandığım kızın tuttuğu takımla karşılaştığını gördüm Fenerbahçe’nin Bohemian Dublin ismi @Tolstoyevski

Galatasaray vs Fenerbahçe maçı var. Kimin sahasında bilmiyorum. Şampiyonluk maçı, Fenerbahçe'nin kesinlikle kazanması lazım. Maçın son dakikalarındayız, inanılmaz bir stres var herkeste çünkü müsabaka 0-0 devam ediyor. GS'nin kalesinde Popescu var, stoperde ise Bülent Korkmaz. FB -gerçek anlamda- son saniyede korner kazanıyor, korner sonuçlandığı anda maç bitecek. Korneri kullanmak için topun başına Ali Koç geçiyor, kullanıyor ve Popescu topun sahibi oluyor... Ama acemi bir şekilde elinden kaçırdığı top sallana sallana çizgiyi geçiyor ve gol oluyor. Hakem düdüğü çalıyor ve ortalık yıkılıyor. Fenerbahçe (ayrıntıları bilmiyorum, belki de 13/14 sezonundan sonra ilk kez) şampiyon oluyor. Türk futbol tarihi yeniden şekilleniyor. GS taraftarı salak salak birbirine bakıyor. Olağanüstü bir şok...

Reactions: 12.Adam
Uyandıktan sonra ıslaklık var mıydı?

Reactions: DarkLegenD
Anca rüyada olur zaten

Ben de komşumu ve sarmalık yapraklar gördüm fazla fazla vardı ya odayı falan değişiyorduk ne karışık rüyaydı.
Mutfakta vardı içinde

Almanya'ya gidip bir dükkana girmiştim
2 Alman kadınla İngilizce konuşmaya çalışıyordum. İşin tuhafı konuşurken bazı kelimeleri unutuyordum telden çeviriye bakıp hatırlıyordum

Sabah masterchef videosu izledim soslu yemek vardı. Dünde kıymalı yemek yapmıştım evde ve sabah Sherlock'u online görmüştüm ve ben tekrar uyuyunca bunlar 3 kombini rüyaya işledi
Sherlock aileden biri. @Sherlock ama arada abimin simasi ile beliriyor
ve ev kalabalık. Gürültü var herkes koşuşturmada. Sherlock'ta PC başında oyun falan oynuyor. Gelip bana ikide bir prinç yap diyor. Bende nedense üşeniyorum ama halbuki o ara yemek yapıyorum. Ben de diyorum ki bak bir sürü sphagetti yapıyorum sosda var. O da tencereye bakıyor ve halbuki tencere dolu. Bu az ben doymam diyor. Ben de diğer tencereyi gösteriyorum. Bak bu da dolu diyorum. Ha tamam ozaman doyarım diyor
bir yandan acıyorum ona prinç yapmadım diye ve söz yarına yaparım diyorum. Sonra uyandım

@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes sizler @Sherlock 'a Şişkolok diye diye rüyada da doymak bilmeyen biri oldu

@Tolstoyevski