ben gördüğüm rüya gerçek çıktı rüyamda denizliyi yendiğimizi gördüm
Daha oynanmadı ki bizim Denizli maçı.
Patron ,şayet gerçekleşirse her maç istihareye yatsın.biliyorum gerçek çıkacak buda @bazinga
ben gördüğüm rüya gerçek çıktı rüyamda denizliyi yendiğimizi gördüm
Daha oynanmadı ki bizim Denizli maçı.
Patron ,şayet gerçekleşirse her maç istihareye yatsın.biliyorum gerçek çıkacak buda @bazinga
Yatmadan önce sarhoş muydun?İki akşamdır yatmadan önce arka arkaya BluTV'nin Blu Ofis programını ve Netflix'teki Formula 1 belgeselini izliyorum.
Akşam rüyamda BluTV'nin @Aserat'ın çok sevdiği ceo'sunun yöneticisi olduğu Formula 1 takımında Formula 1 pilotu olduğumu gördüm. Sıradan otomobilleri bile kullanamayan biri olduğumu düşünürsek uzun zamandır gördüğüm en absürt rüyalardandı.
Ben rüyamda hoşlandığım kızın tuttuğu takımla karşılaştığını gördüm Fenerbahçe’nin Bohemian Dublin ismi @Tolstoyevski1.5 senedir maskeler hayatımızda olmasına rağmen halen maske taktığımız rüyalar göremedim ya da Covid ile alakalı, karantina ile alakalı. Ama şu kesin ki ilerleyen senelerde bolca karantina ve maske temalı rüyalar göreceğiz, zihin güncel şeyleri rüyalara hemen adapte edemiyor nedense...
Uyandıktan sonra ıslaklık var mıydı?Galatasaray vs Fenerbahçe maçı var. Kimin sahasında bilmiyorum. Şampiyonluk maçı, Fenerbahçe'nin kesinlikle kazanması lazım. Maçın son dakikalarındayız, inanılmaz bir stres var herkeste çünkü müsabaka 0-0 devam ediyor. GS'nin kalesinde Popescu var, stoperde ise Bülent Korkmaz. FB -gerçek anlamda- son saniyede korner kazanıyor, korner sonuçlandığı anda maç bitecek. Korneri kullanmak için topun başına Ali Koç geçiyor, kullanıyor ve Popescu topun sahibi oluyor... Ama acemi bir şekilde elinden kaçırdığı top sallana sallana çizgiyi geçiyor ve gol oluyor. Hakem düdüğü çalıyor ve ortalık yıkılıyor. Fenerbahçe (ayrıntıları bilmiyorum, belki de 13/14 sezonundan sonra ilk kez) şampiyon oluyor. Türk futbol tarihi yeniden şekilleniyor. GS taraftarı salak salak birbirine bakıyor. Olağanüstü bir şok...
Fenerbahçe'nin şampiyon olması isteyeceğim en son şeydir muhtemelen. 🤭Uyandıktan sonra ıslaklık var mıydı?
Anca rüyada olur zatenGalatasaray vs Fenerbahçe maçı var. Kimin sahasında bilmiyorum. Şampiyonluk maçı, Fenerbahçe'nin kesinlikle kazanması lazım. Maçın son dakikalarındayız, inanılmaz bir stres var herkeste çünkü müsabaka 0-0 devam ediyor. GS'nin kalesinde Popescu var, stoperde ise Bülent Korkmaz. FB -gerçek anlamda- son saniyede korner kazanıyor, korner sonuçlandığı anda maç bitecek. Korneri kullanmak için topun başına Ali Koç geçiyor, kullanıyor ve Popescu topun sahibi oluyor... Ama acemi bir şekilde elinden kaçırdığı top sallana sallana çizgiyi geçiyor ve gol oluyor. Hakem düdüğü çalıyor ve ortalık yıkılıyor. Fenerbahçe (ayrıntıları bilmiyorum, belki de 13/14 sezonundan sonra ilk kez) şampiyon oluyor. Türk futbol tarihi yeniden şekilleniyor. GS taraftarı salak salak birbirine bakıyor. Olağanüstü bir şok...
Reenkarnasyon?Rüyamda @Dosi yi gördüm ama tam olarak şu kedi olarak gördüm. Yani Dosi bildiğin şu kediydi ve rüya alemi işte, insan mantık arayamıyor ve tuhaflık var diye de şaşırmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 107920
@Araf
Görsem büyük ihtimalle ben de böyle görürüm gayet normal çünkü yüzünü bilmiyorumRüyamda @Dosi yi gördüm ama tam olarak şu kedi olarak gördüm. Yani Dosi bildiğin şu kediydi ve rüya alemi işte, insan mantık arayamıyor ve tuhaflık var diye de şaşırmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 107920
@Araf