Ulan adam seni işletiyor, senden duymuştur kimden duyacak
Yuh ne ara hazırladın ?Ulan adam seni işletiyor, senden duymuştur kimden duyacak
Ekli dosyayı görüntüle 115836
Ekli dosyayı görüntüle 115837
Bağışlamam, affetmem, hatırlamamYuh ne ara hazırladın ?Patavatsızlık ettim, baltayı taşa vurdum.
Sen söyledin ya ne ara unuttun. 😱 @12.Adam kanıtım var!!Ulan adam seni işletiyor, senden duymuştur kimden duyacak
Ekli dosyayı görüntüle 115836
Ekli dosyayı görüntüle 115837
Yeni mi gördün bu rüyayı?hemen rüyadan çıkmak istiyorum ve uyanıyorum...
Yeni görmesem niye yazayım?Yeni mi gördün bu rüyayı?
Ben rüyalarımın bu kadarını hatırlamıyorum, nasıl hepsini hatırlıyorsun?Yeni görmesem niye yazayım?
Bilmem. 🤔🤷Ben rüyalarımın bu kadarını hatırlamıyorum, nasıl hepsini hatırlıyorsun?
Hayırdır inşAllah kuzum böyle bir tabir buldumBu sabah türk dizisi kalitesinde bir rüya gördüm gördüklerimin kim olduğunu çıkaramıyorum galiba kuzenim neyse birisini oda gibi bir yere kitliyor ve orayı ateşe veriyor sonrasında bunu benden gizliyor ama o ateşe verirken bende oradaydım ama sesimi çıkaramadım. Ben bir arkadaşımı görüyorum ona söylüyorum orayı ve içindekini ateşe verdiğini kurtaramadan uyanıyoruz Hercai dizisi gibi bir rüya.@Zeyno @Angelica @eemre
Rüyada Türk kahvesinin içinden
Bu sabah türk dizisi kalitesinde bir rüya gördüm gördüklerimin kim olduğunu çıkaramıyorum galiba kuzenim neyse birisini oda gibi bir yere kitliyor ve orayı ateşe veriyor sonrasında bunu benden gizliyor ama o ateşe verirken bende oradaydım ama sesimi çıkaramadım. Ben bir arkadaşımı görüyorum ona söylüyorum orayı ve içindekini ateşe verdiğini kurtaramadan uyanıyoruz Hercai dizisi gibi bir rüya.@Zeyno @Angelica @eemre
İnşAllah😃🙏Köṣeyi döndü desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?