En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin gorus acin saddece fan clublardan ibaret oldugu icin normal Tuba Buyukustun Dunya Stari zorunami gidiyor
furkişim ama hep böyle laf koyduğunu sanıyorsun ben sana haberleri koy diyorum hangisinde yazıyor Tuba dünya starı diye bir türlü bulamadın 2 yıldır
))

furkişim ama hep böyle laf koyduğunu sanıyorsun ben sana haberleri koy diyorum hangisinde yazıyor Tuba dünya starı diye bir türlü bulamadın 2 yıldır
))
laf koymuyorum ya iyide bu yazilan bisi degil starlik yazilarAK OLSAYDI SUANDA STAR olmayan kalmazdi😉

yabanci basini ne biliym her dizisi yayinladignda yabanci ulkelerde haber yapiyorlar

her hafta yabancı fanlarla tt yapıcam diye canın çıkıyor twitterda görüyoruz
haber olsa hemen önümüze koyardın
Ne tt si bi dogum gnu icin tt yaptik 7 saat tt de kaldik bin kusur katilimla baska hangi oyuncu bu kadar kaliyor bosuna demiyoruz star diye haberleri sen bul o kadar biliosunya tuba hollywood da haber oldu grisi bos

paramparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olur
@batuhankaralar la sen de çatlarsınız kıskançlıktan bizim şirket niye yapamadı diye
@Harunnn60 @Yiğitt @cookies

Hümeyra benim için hala Avrupa Yakası'ndaki İffet Sütçüoğlu
ses getirseydi reytingler yine yükselirdi. Sende olmayacak duaya amin deme bu arada
Meryem sıfır diziyle değil 3sezona giren bir diziyle girerse büyük oyuncu filan diye ahkam kesme
anlık parlayan oyuncudan öteye geçemez

bazı işlerde sonradan girmek de yeğdir
misal my nin 3.sezonuna giren deniz çakır ve cansu dere
şu an my-ezel vb. kalitede iş olmadığı için paramparça da olur meryoşuma neticede o hayat benim ve karagülle birlikte son diziler içinde en çok izleneni dünyada

Kabul etmesin ikiside

O dizide senaryo manasında bir şey kalmadı
onlar gelirse düzelir bence
zaten senaryo saçma olursa ikisi bir den kabul etmez