tayyip amcanın hedeflerinden daha gerçekçi bir hedefin varmışAferim yerini bilKenan&Meryem'le bir proje gerçekleştircez hedef 2023
tayyip amcanın hedeflerinden daha gerçekçi bir hedefin varmışAferim yerini bilKenan&Meryem'le bir proje gerçekleştircez hedef 2023
Kenan yada Halitle oynarsa geride kalır demişsin iste gevelenmetayyip amcanın hedeflerinden daha gerçekçi bir hedefin varmışyanlız meryoşun adı kenanon gerisinde kalır demedim adın kenan ya da halit değilse meryemden geri planda kalırsın dedim
ben her zaman griyimdir yani 3.seçenek yani yan yana yazılırKenan yada Halitle oynarsa geride kalır demişsin iste gevelenme
Şimdi bişey derdim de konu kayar aagsadahaben her zaman griyimdir yani 3.seçenek yani yan yana yazılırneticede dizilerin en büyük starları genelde kadınlar
ıyy melun seni aklıma birkaç espri geldi o mesaja yönelik.ss ay neyse poyraz karayel sezon finalini izlicem çüzŞimdi bişey derdim de konu kayar aagsadaha
Git sümbül var galip'te onu izleıyy melun seni aklıma birkaç espri geldi o mesaja yönelik.ss ay neyse poyraz karayel sezon finalini izlicem çüz
fatmaguldan bahsediyor aşk-ı memnunun sahnelerini gösteriyor ne iş ?ay ne ka pembiş bir dizi@Çiğdem- @destere @Forumdash @Harunnn60 @Doğu @cookies @vadikızı @Bully @Yiğitt
tanıtım aşk ı memnu tanıtımı çünküfatmaguldan bahsediyor aşk-ı memnunun sahnelerini gösteriyor ne iş ?
ama kakalama sayılmaz aşk-ı memnu izlediklerinde beroşa on kez daha aşık olacaklardır beroşu kendilerine getiren kanalın önünde kuyruğa dizilip çıkanların elinden ayağından orasından burasından öpeceklerdirtanıtım aşk ı memnu tanıtımı çünküfatmagül ilgi görünce bunu da kakalamışlar hemen peşine
Sen bakma @xemrexxx'ye sanırım bu ülkeydi tam bilmiyorum ama 2 farklı kanal geceli gündüzlü fatmagül'ü veriyorlarmışama kakalama sayılmaz aşk-ı memnu izlediklerinde beroşa on kez daha aşık olacaklardır beroşu kendilerine getiren kanalın önünde kuyruğa dizilip çıkanların elinden ayağından orasından burasından öpeceklerdir
porto riko oSen bakma @xemrexxx'ye sanırım bu ülkeydi tam bilmiyorum ama 2 farklı kanal geceli gündüzlü fatmagül'ü veriyorlarmışreytingleri de süperdi
Çok pembişş bir fragman hazırlamışlar.ay ne ka pembiş bir dizi@Çiğdem- @destere @Forumdash @Harunnn60 @Doğu @cookies @vadikızı @Bully @Yiğitt
ıyyy ben bu diziye karşıyım şimdiden çünkü biri @destere ninki diğeri @Çiğdem- inki ikisi birlikte bir diziyi savunursa ortalığı fok balıkları götürür forumdaÇok pembişş bir fragman hazırlamışlar.Günlük dizi tarzı.
ıyyy ben bu diziye karşıyım şimdiden çünkü biri @destere ninki diğeri @Çiğdem- inki ikisi birlikte bir diziyi savunursa ortalığı fok balıkları götürür forumdabir de faruk @Forumdash var her durumda savunacalk gerçi belli olmaz ay yapım olmazsa yapımcı@sürgünüm ün de 10 yıllık hayalleri yıkılır o da baya anti olur@cookies @vadikızı @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 50882
beroşumun yanında erkek oyuncu olmamalı tek başına daha güzel duruyorıyyy ben bu diziye karşıyım şimdiden çünkü biri @destere ninki diğeri @Çiğdem- inki ikisi birlikte bir diziyi savunursa ortalığı fok balıkları götürür forumdabir de faruk @Forumdash var her durumda savunacalk gerçi belli olmaz ay yapım olmazsa yapımcı@sürgünüm ün de 10 yıllık hayalleri yıkılır o da baya anti olur@cookies @vadikızı @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 50882
tubayla ben aynı dizide buluşsak keşke ikimizde oyunculuktan anlamıyoruz ama ben yakışıklı o güzel bir şekilde üç beş sezon götürürdük diziyiBence Kenan ile Tuba olsa süper olur ya😉
çiğdem de aranıza giren kötü kadın olurdu hiç zorlanmaz zaten o rolde Tuba güzel kız ona kötü kötü bakar nefret dolu şekildeberoşumun yanında erkek oyuncu olmamalı tek başına daha güzel duruyor@Çiğdem- in kazması başka bir partner bulsun kendisine
tubayla ben aynı dizide buluşsak keşke ikimizde oyunculuktan anlamıyoruz ama ben yakışıklı o güzel bir şekilde üç beş sezon götürürdük diziyi
beroşumun yanında erkek oyuncu olmamalı tek başına daha güzel duruyor@Çiğdem- in kazması başka bir partner bulsun kendisine
tubayla ben aynı dizide buluşsak keşke ikimizde oyunculuktan anlamıyoruz ama ben yakışıklı o güzel bir şekilde üç beş sezon götürürdük diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?