En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
erkeklerde mi kadınlarda mı

zaten boşa yapıyorlar erkeklerde engin birinci kadınlarda tuba-serenaydan biri olur
dreamciğim konusunu açar tuba birinci olursa
Seni uyanık seni.

Bir önceki sayfaya dönüp tekrar baktım. Tabiki kadınlarda alt satırda olanlar, erkeklerde ise üst satırda yer alanlar elense fena olmaz.

Seni uyanık seni.

Bir önceki sayfaya dönüp tekrar baktım. Tabiki kadınlarda alt satırda olanlar, erkeklerde ise üst satırda yer alanlar elense fena olmaz.
düşmanını iyi tanıcan
12 milyon takipçisi var mbc4 ün twitterda şu olaya dahil olan 1000 kişi yok eminim dream ballandıra ballandıra açacak o haberi

berenle serenay elensin diyorsan @Bully ve @sokak sanati na havale ediyorum seni

Konu neymiş onuda öğren hemen.

Seni uyanık seni.

aaa bune beee neyin elemesi bu detay versene ayolll

fanfinikon sitesiyle ilk farklı sonuç gelmiş serenay elenmiş ama mbc de pelin elenmiş gözüküyor işte bunlar hep şike başarımızı engellemeye çalışıyorlar artık tayyip amca mı vadiciler mi dirilişçöiler mi bielemem.ss @mrt-06 @sokak sanati @destere @cookies @vadikızı

Serenay elenmedi mi?
hayır esas tablo önceki sayfada bu fan sitessinin tablosu hata oldu zaar
gerçi pelinicğimin konuk olduğu program broştan sonra en çok izlenen program olmuş turki extrada yeni dizisi @sürgünüm tubişini @destere nin beroşunu sollicek zati

geri alabilirsin bence
hem Ashley Benson ı eklememiş kazma ?

ben arada kalmadım direk beren diyorum
sen direkt direğe şap

Kendin 5 kişilik liste yapıp 25 kişiyi bana eklettin milleti bari gaza getirme.

sonra aklıma geldi tek tek
önce akla şu an izlediğim diziler geliyor sonra biraz düşününce jeton tek tek düşmeye başlıyor haliyle zamana yayılıyor
başta böyle bu sezon oynayan tüm dizilerin tüm oyuncuların olduğu bir liste olsa ona bakarak yapsak hiç sektirmeden listemi hazırlardım kabahat sende
)