Zerrin Tekindor twitter'dan yalanlamış zaten.
ben de onun hesabında gördümZerrin Tekindor twitter'dan yalanlamış zaten.
Aslında kadın da doğrulayacak hali yok.ben de onun hesabında gördüm
kadın yardımcı ro ldeğil mi onun isteğine göre nasıl değişiyorAslında kadın da doğrulayacak hali yok.
zerrin im asaletli kadındır ne yapmışsa doğru yapmıştır
ama kadının özgül ağırlığı fazlakadın yardımcı ro ldeğil mi onun isteğine göre nasıl değişiyor
hahahaBaşrolünde Beren Saatin olduğu Fatmagülün suçu ne ABD'ya satıldı. 2016'da yayına sokulması planlanan dizinin başrolünü Selena Gomez oynayacak. Kanalı ABC olacak deniyor ve Perşembe olacağı söyleniyor.
Fotoğraf ise setten.@xemrexxx @Bully @destere @EFE UYSAL
Ekli dosyayı görüntüle 47272
o ses yunanistan ne beeeacun o ses yunanistanı almış 😱 @GunesinOglu abin napmış 😱 @mrt-06 @Çiğdem- @destere @sürgünüm @Harunnn60
Arka sokakların son sahnesine baktınmıo ses yunanistan ne beee
aaa yok hiç izlemedim cnm kiralık aşk izliyordumArka sokakların son sahnesine baktınmı
bugün 13.45 tekrarı var fena bir bölümdüaaa yok hiç izlemedim cnm kiralık aşk izliyordum
ay biricik magazin d ciğim anket yapmış sokağa çıkıp meryem mi elçin mi diye %80 meryem çıkmışzaten @mrt-06 nın cumartesi sürprizini ve @GunesinOglu nun macun programı magazin 8i sollamışzaten tuba-beren out oldu yeni rekabet elçin-meryem nanik @sürgünüm @destere @sokak sanati @-potterhead-
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila @Aserat @Yiğitt
herkesin bir çıkış noktası vardırİki tek dizilik isim
Beren ne ara out oldu.ay biricik magazin d ciğim anket yapmış sokağa çıkıp meryem mi elçin mi diye %80 meryem çıkmışzaten @mrt-06 nın cumartesi sürprizini ve @GunesinOglu nun macun programı magazin 8i sollamışzaten tuba-beren out oldu yeni rekabet elçin-meryem nanik @sürgünüm @destere @sokak sanati @-potterhead-
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila @Aserat @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?