kösemden sonra en iddialı projemiz gecenin kraliçesi demiş totoşluk yapmayın dizide sorun yok nanik demişÇok uzun yazmış ne diyor kısaca geç.
kösemden sonra en iddialı projemiz gecenin kraliçesi demiş totoşluk yapmayın dizide sorun yok nanik demiş
ay zaten kösemin lansmanına gelip ardından ayakları totolarına vura vura gecenin kraliçesine koşan 80 farklı ülkeden kanal yönetcisi abartıyor bu işi bilmiyorlarAyy bir görelim ondan sonra.Çok kötü çıkabiliyor böyle abartılan projeler.
ay zaten kösemin lansmanına gelip ardından ayakları totolarına vura vura gecenin kraliçesine koşan 80 farklı ülkeden kanal yönetcisi abartıyor bu işi bilmiyorlar
açıklarını göremedim senin elem gözlüklerini takmadığımdanMidem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.
meryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar
perulu perulumeryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar
emre benim hanı konuştuğum kız twitterda o şililimiydi yoksa venezuelalımıydı tipsiz bişeydi aslındada yani yinede idare ediyordu zamanında
birde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyorperulu perulusenin gibi pargalı iboş hastası artık kavga ediyorsunuzdur
görelim bakalım,bakalım görelim. Artık başlasa da elestirsek
bu arada afiş güzel de o aslan ne ya orada. Narnia günlüklerini mi izliyoz
Ne propagandasından bahsediyorsun sen girme zaten senin beğenmenin lüzumu yok beğenen beğeniyor izliyor ikiside senide çatla da patlayıor.
ben etikette yokum nasıl haberim olsun bakamdın diyorsun
Bunlar hem Türkiyede umduğunu bulamadığından değil mi?
Okudum bunu zaten
Midem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.
biricik dizim Elif'i netflix almış şaka değil gerçekmişbirde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyor
fazla biyolojiye dalmadan çıkayım burdan
Mesajı görünce gözüm böyle oldu; 😱 Şakadır bence.biricik dizim Elif'i netflix almış şaka değil gerçekmiş@OzaN @mrt-06
artık portakal yeni kara bulut dizisinden sonra izlersiniz @sürgünüm @destere @Harunnn60 @Tolstoyevski
@Aserat @cookies @vadikızı
ayol hollywood reporterda variety de falan yazıyorMesajı görünce gözüm böyle oldu; 😱 Şakadır bence.
ayol hollywood reporterda variety de falan yazıyor
daredevilin kanalı değilmi bu ayoll 😱😱😱 @Harunnn60Mesajı görünce gözüm böyle oldu; 😱 Şakadır bence.
Evet şaka gibi gerçekten.
Evet şaka gibi gerçekten.
diğer sitede haberini açıyorum burada da açarım birazdan
umut rüzgarları kore polisiyesidiğer sitede haberini açıyorum burada da açarım birazdan
Bu Elif yakın Emmy de alır.ayol hollywood reporterda variety de falan yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?