En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay zaten kösemin lansmanına gelip ardından ayakları totolarına vura vura gecenin kraliçesine koşan 80 farklı ülkeden kanal yönetcisi abartıyor bu işi bilmiyorlar

Midem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.

meryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar

emre benim hanı konuştuğum kız twitterda o şililimiydi yoksa venezuelalımıydı tipsiz bişeydi aslındada yani yinede idare ediyordu zamanında

perulu perulu
senin gibi pargalı iboş hastası artık kavga ediyorsunuzdur

perulu perulu
senin gibi pargalı iboş hastası artık kavga ediyorsunuzdur
birde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyor

fazla biyolojiye dalmadan çıkayım burdan

görelim bakalım,bakalım görelim. Artık başlasa da elestirsek

bu arada afiş güzel de o aslan ne ya orada. Narnia günlüklerini mi izliyoz

Ne propagandasından bahsediyorsun sen girme zaten senin beğenmenin lüzumu yok beğenen beğeniyor izliyor ikiside senide çatla da patlayıor.

ben etikette yokum nasıl haberim olsun bakamdın diyorsun

Bunlar hem Türkiyede umduğunu bulamadığından değil mi?

Okudum bunu zaten

Midem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.

biricik dizim Elif'i netflix almış şaka değil gerçekmiş
@OzaN @mrt-06

artık portakal yeni kara bulut dizisinden sonra izlersiniz @sürgünüm @destere @Harunnn60 @Tolstoyevski

@Aserat @cookies @vadikızı