kösemden sonra en iddialı projemiz gecenin kraliçesi demiş totoşluk yapmayın dizide sorun yok nanik demişÇok uzun yazmış ne diyor kısaca geç.![]()
kösemden sonra en iddialı projemiz gecenin kraliçesi demiş totoşluk yapmayın dizide sorun yok nanik demiş![]()
ay zaten kösemin lansmanına gelip ardından ayakları totolarına vura vura gecenin kraliçesine koşan 80 farklı ülkeden kanal yönetcisi abartıyor bu işi bilmiyorlarAyy bir görelim ondan sonra.Çok kötü çıkabiliyor böyle abartılan projeler.
![]()
ay zaten kösemin lansmanına gelip ardından ayakları totolarına vura vura gecenin kraliçesine koşan 80 farklı ülkeden kanal yönetcisi abartıyor bu işi bilmiyorlar![]()
açıklarını göremedim senin elem gözlüklerini takmadığımdanMidem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.![]()
meryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar
perulu perulumeryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar
emre benim hanı konuştuğum kız twitterda o şililimiydi yoksa venezuelalımıydı tipsiz bişeydi aslındada yani yinede idare ediyordu zamanında![]()
birde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyorperulu perulusenin gibi pargalı iboş hastası artık kavga ediyorsunuzdur
![]()
görelim bakalım,bakalım görelim. Artık başlasa da elestirsek
bu arada afiş güzel de o aslan ne ya orada. Narnia günlüklerini mi izliyoz![]()
Ne propagandasından bahsediyorsun sen girme zaten senin beğenmenin lüzumu yok beğenen beğeniyor izliyor ikiside senide çatla da patlayıor.![]()
ben etikette yokum nasıl haberim olsun bakamdın diyorsun![]()
Bunlar hem Türkiyede umduğunu bulamadığından değil mi?![]()
Okudum bunu zaten![]()
Midem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.![]()
biricik dizim Elif'i netflix almış şaka değil gerçekmişbirde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyor
fazla biyolojiye dalmadan çıkayım burdan![]()
Mesajı görünce gözüm böyle oldu; 😱 Şakadır bence.biricik dizim Elif'i netflix almış şaka değil gerçekmiş@OzaN @mrt-06
artık portakal yeni kara bulut dizisinden sonra izlersiniz @sürgünüm @destere @Harunnn60 @Tolstoyevski
@Aserat @cookies @vadikızı
ayol hollywood reporterda variety de falan yazıyorMesajı görünce gözüm böyle oldu; 😱 Şakadır bence.![]()
ayol hollywood reporterda variety de falan yazıyor![]()
daredevilin kanalı değilmi bu ayoll 😱😱😱 @Harunnn60Mesajı görünce gözüm böyle oldu; 😱 Şakadır bence.![]()
Evet şaka gibi gerçekten.
Evet şaka gibi gerçekten.![]()
diğer sitede haberini açıyorum burada da açarım birazdan
umut rüzgarları kore polisiyesidiğer sitede haberini açıyorum burada da açarım birazdan![]()
Bu Elif yakın Emmy de alır.ayol hollywood reporterda variety de falan yazıyor![]()