En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay zaten kösemin lansmanına gelip ardından ayakları totolarına vura vura gecenin kraliçesine koşan 80 farklı ülkeden kanal yönetcisi abartıyor bu işi bilmiyorlar:A

Midem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.:A

meryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar :)
emre benim hanı konuştuğum kız twitterda o şililimiydi yoksa venezuelalımıydı tipsiz bişeydi aslındada yani yinede idare ediyordu zamanında :)

meryem için türkiyeye geliyorlarda biz türkiyede olduğumuz halde kızla bir kez olsun karşılaşamadık ? yani boşa çaba onca masrafada giriyordur şilili yumuşaklar :)
emre benim hanı konuştuğum kız twitterda o şililimiydi yoksa venezuelalımıydı tipsiz bişeydi aslındada yani yinede idare ediyordu zamanında :)
perulu perulu :) senin gibi pargalı iboş hastası artık kavga ediyorsunuzdur :D

perulu perulu :) senin gibi pargalı iboş hastası artık kavga ediyorsunuzdur :D
birde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyor :)
fazla biyolojiye dalmadan çıkayım burdan :)

görelim bakalım,bakalım görelim. Artık başlasa da elestirsek:F:F

bu arada afiş güzel de o aslan ne ya orada. Narnia günlüklerini mi izliyoz:A

Ne propagandasından bahsediyorsun sen girme zaten senin beğenmenin lüzumu yok beğenen beğeniyor izliyor ikiside senide çatla da patlayıor. :)

ben etikette yokum nasıl haberim olsun bakamdın diyorsun :F:F:F

Bunlar hem Türkiyede umduğunu bulamadığından değil mi? :F

Okudum bunu zaten :Z

Midem şişti zatem yemek yemekten şuan konuşasım yok ama çok açıkları olan bir mesaj yazmışsın onu bil.:A

birde melezler güzel olur derler ?? perudan bir fok çıkmazmış keşke venezuelalı bişey bulabilsek ? dünyadaki güzellik yarışmalarına bak venezuelalı kızlar ya birinci ya ikinci muhteşemler hep bu melez olmalarından kaynaklı çiftleşen türler ne kadar birbirine uzaksa ortaya çıkan ürün o derece bakımlık oluyor :)
fazla biyolojiye dalmadan çıkayım burdan :)
biricik dizim Elif'i netflix almış şaka değil gerçekmiş :F @OzaN @mrt-06 :F

artık portakal yeni kara bulut dizisinden sonra izlersiniz @sürgünüm @destere @Harunnn60 @Tolstoyevski

@Aserat @cookies @vadikızı