-potterhead-
Favori Üye
Sendense güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere dikkate alırım ben, KPA maşallah inanılmaz başarılı gidiyorfilinta daha sıfırdaydı en sonhep ilgi görüyor diyolarlar ama sonuç yok bakalım
Sendense güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere dikkate alırım ben, KPA maşallah inanılmaz başarılı gidiyorfilinta daha sıfırdaydı en sonhep ilgi görüyor diyolarlar ama sonuç yok bakalım
ben de resm kaynaklara bakarım twitter totoşlarına değilSendense güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere dikkate alırım ben, KPA maşallah inanılmaz başarılı gidiyor
meryemim son zamanlarda çıkan filmlerde en yüksek ücreti alan oyuncuymuş annemi,n yarasından 500 bin almış 2.çağataymış 350 binleay @sokak sanati yine çatlici@Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @cookies @Harunnn60 @Aserat
oynasa da o ka verirler mi sinemada pek iş yapan filmi yokBeren filmde oynamadı çünkü son zamanlarda
oynasa da o ka verirler mi sinemada pek iş yapan filmi yok
çağatay bir filmde pilot olmamış mıydı @Çiğdem- in engin altan parlağı da vardıÇağatay ve Meryem her ay sinemada rekor kırdı sanki. İkisininde ilk işi.
Ayrica geçen yıl 300 bin almıştı galiba Benim Dünyam için. Bu yıl 500 rahat alırdı.
çağatay bir filmde pilot olmamış mıydı @Çiğdem- in engin altan parlağı da vardı))
meryem oldu mu basının ilgisi direkt üzerinde 5 kıtada haber olur o filmayrıca berene karşı olan çok siyasi durumdan dolayı
senin tahminlerin üzerinden kapanmıştır tabi tahminlere fanfinoluk payı da eklenerek2. Filmi olsun. O film is yapmamış ve 350 vermişler. Hemde Ay Yapım.
Beren 2 yıl önce o kadar alıyordu. Konu kapanmıştır.
Diriliş kaç ülkeye satıldı be panpa.sssssoya doğancığımın bugünkü yazısındansenin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead-@Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60
Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
sıfırDiriliş kaç ülkeye satıldı be panpa.sssss
Evet o da ne ile alakalı anlamadım.Allah yazdıysa bozsunneyse elif ciğimin haberinden alıntı netflix diyor bildiğimiz netflix mi o 😱@-potterhead- @OzaN @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06
Eccho Rights has also secured deals on the show with OBN in Bosnia, Prava in Serbia, Kanal 5 in Macedonia and Neflix in the US and UK.
orange is new blackten sonra yayınlanacakmışEvet o da ne ile alakalı anlamadım.
diken diye bir site ilk kez duydum o yüzden kaale almıyorumhttp://www.diken.com.tr/yigit-karamehmet-283unuzu-toplasak-bir-beren-saat-eder-misiniz-acaba/
Sanırım bugün çatlatma sırası bizde @Yiğitt @Bully @ozgur2113 .Neye kime yazmış bilmiyorum ama @xemrexxx şuan kudurdu bir haber arıyor bence.
diken diye bir site ilk kez duydum o yüzden kaale almıyorumyazıyı göz gezdirdim katıldığım noktalar varayrıca bu güncel haber beroşla ilgiliyse magazin haberi yani burada işi ne
ne kaale alıcam bnm dün paylaştığım haber bu ülkenin en çok tıklanan 10 sitesinden birindendiÇatla sen kaale almıyormuş.
Hiç Meryem'e 283 kişi Meryem etmez diye bir yazı olmadı yaa çatlada patla.Şimdi bir yazar ayarlada yazsın.
ne kaale alıcam bnm dün paylaştığım haber bu ülkenin en çok tıklanan 10 sitesinden birindendi
meryemi sayılarla niye ölçtüreyim o pahabiçilemezay iyi laf ettim @Çiğdem- @Harunnn60
beroşaa 300 bin veriliyor o ne oluyor o zaman starcık mıYıl olmuş 2015 500 bine oynayan bir star.Hollywood'da figürana veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?