En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aşkın kokusunun nice deki çekimlerinden :bhr: sultanım yine mükemmel :love1: @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 ortaklaşa çatlıormuş :A @Aserat @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @vadikızı
CQzwgK2UAAErxzX.jpg

O bacaklar ne öyle adam bacağı gibi. Meryem kas yapmış.:F

oya doğancığımın bugünkü yazısından :X senin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead- :A @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60

Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.

oya doğancığımın bugünkü yazısından :X senin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead- :A @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60

Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
Heralde çok satılacaklar, ben izliyorum :bhr:

ayoll hayırdır yani kpa bittikten sonra sende bir kpa aşkı başladı fanlarla aranımı düzeltiyorsun
:F:F:F