Doğruları söylüyoruz ne var.aaa kafana ne düştü![]()
ay dur şu an tansiyonum düştü köseme fahriye evcen de katılmış diyolla ay bayılıyorum gülcan arslanın üstüne bu kızDoğruları söylüyoruz ne var.![]()
Eğer doğruysa efso olur.ay dur şu an tansiyonum düştü köseme fahriye evcen de katılmış diyolla ay bayılıyorum gülcan arslanın üstüne bu kızay diziyi yakacakalr
yakında @Çiğdem- de katılır
![]()
ben katılsam yine iyiydi benceay dur şu an tansiyonum düştü köseme fahriye evcen de katılmış diyolla ay bayılıyorum gülcan arslanın üstüne bu kızay diziyi yakacakalr
yakında @Çiğdem- de katılır
![]()
ay bence de en azından parlak oğlanlara aşık aşık bakmayı becerirdinben katılsam yine iyiydi bence![]()
tersten bir efsoEğer doğruysa efso olur.![]()
aşkın kokusunun nice deki çekimlerindensultanım yine mükemmel
@Çiğdem- @Bully @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 ortaklaşa çatlıormuş
@Aserat @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @vadikızı
![]()
ay sen ne anlarsı n esas oalyı yorumla sen fahriye evcen de köseme geliyor diyollaO bacaklar ne öyle adam bacağı gibi. Meryem kas yapmış.![]()
ay sen ne anlarsı n esas oalyı yorumla sen fahriye evcen de köseme geliyor diyolla![]()
çalıkuşu severim fahriye sevmem .ssSen Çalıkuşu seven birisin. Niye üzüldün.![]()
çalıkuşu severim fahriye sevmem .ss
Heralde çok satılacaklar, ben izliyorumoya doğancığımın bugünkü yazısındansenin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead-
@Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60
Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
filinta daha sıfırdaydı en sonHeralde çok satılacaklar, ben izliyorum![]()
ayoll hayırdır yani kpa bittikten sonra sende bir kpa aşkı başladı fanlarla aranımı düzeltiyorsunoya doğancığımın bugünkü yazısındansenin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead-
@Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60
Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
ay yok ne düzelticem be ortada rakam yok bişi yok hep pr çalışmasıayoll hayırdır yani kpa bittikten sonra sende bir kpa aşkı başladı fanlarla aranımı düzeltiyorsun
![]()
ayyy bilemicem vlla belkide dövmüşlerdir seni çünkü kpa aşkıyla yanıp tuutşuyorsun gözümden kaçmıyor şu 1 aydaay yok ne düzelticem be ortada rakam yok bişi yok hep pr çalışması![]()
Allah yazdıysa bozsunayyy bilemicem vlla belkide dövmüşlerdir seni çünkü kpa aşkıyla yanıp tuutşuyorsun gözümden kaçmıyor şu 1 ayda![]()