En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağatay ve Meryem her ay sinemada rekor kırdı sanki. İkisininde ilk işi.:F
Ayrica geçen yıl 300 bin almıştı galiba Benim Dünyam için. Bu yıl 500 rahat alırdı.:D
çağatay bir filmde pilot olmamış mıydı @Çiğdem- in engin altan parlağı da vardı :)))
meryem oldu mu basının ilgisi direkt üzerinde 5 kıtada haber olur o film :A ayrıca berene karşı olan çok siyasi durumdan dolayı

çağatay bir filmde pilot olmamış mıydı @Çiğdem- in engin altan parlağı da vardı :)))
meryem oldu mu basının ilgisi direkt üzerinde 5 kıtada haber olur o film :A ayrıca berene karşı olan çok siyasi durumdan dolayı

2. Filmi olsun. O film is yapmamış ve 350 vermişler. Hemde Ay Yapım.
Beren 2 yıl önce o kadar alıyordu. Konu kapanmıştır.:)

oya doğancığımın bugünkü yazısından :X senin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead- :A @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60

Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
Diriliş kaç ülkeye satıldı be panpa.sssss

Evet o da ne ile alakalı anlamadım. :D
orange is new blackten sonra yayınlanacakmış :F

arap fanfinolar yine afiş yapmış ranini teyze bunu da yalanlar :F @Çiğdem- @sürgünüm @Billy Kane @-potterhead- @cookies
CRFIV_qU8AAQWkb.jpg

diken diye bir site ilk kez duydum o yüzden kaale almıyorum:A yazıyı göz gezdirdim katıldığım noktalar var:D ayrıca bu güncel haber beroşla ilgiliyse magazin haberi yani burada işi ne:A

Çatla sen kaale almıyormuş.:A
Hiç Meryem'e 283 kişi Meryem etmez diye bir yazı olmadı yaa çatlada patla.:A Şimdi bir yazar ayarlada yazsın.:A

Çatla sen kaale almıyormuş.:A
Hiç Meryem'e 283 kişi Meryem etmez diye bir yazı olmadı yaa çatlada patla.:A Şimdi bir yazar ayarlada yazsın.:A
ne kaale alıcam bnm dün paylaştığım haber bu ülkenin en çok tıklanan 10 sitesinden birindendi :A
meryemi sayılarla niye ölçtüreyim o pahabiçilemez :D ay iyi laf ettim @Çiğdem- @Harunnn60 :A

Yıl olmuş 2015 500 bine oynayan bir star.:A Hollywood'da figürana veriliyor.:F
beroşaa 300 bin veriliyor o ne oluyor o zaman starcık mı :F ay neyse empire izlicem ben seninle vakit kaybedemem elem çukurunda debelen dur meryem geldi tek diziyel basında en çok haber olan-en çok ödül alan-en çok kazanan oldu hadi çüzz:)