En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NGM Şehrazad dışında atv için Yeni bir dizi daha hazırlıyor. Dizinin adı Okul Yolunda. galiba Kardeşlerime benzer bir dizi olacak.

Reactions: AhmetBayram
Ama kanalı değişti diye duyum aldım.Aydınlatan olursa sevinirim.@Alemdar @Emre Ozansoy @Aserat

Son düzenleme:
Sinegraf Filmin yapımcılığını üstlendiği Yusuf Ömer Sınavın yönetmenliğini yapacağı, Osman Sınavın atv için hazırladığı Kör Nokta dizisinin Başrolü İsmail Ege Şaşmaz ve Rabia Soytürk oldu.

Dizinin konusu: Kör Nokta; suçun suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilecek bir adalet savaşın hikayesidir. Ama bu savaşın galibinin de mağlubunun da tek bir belirleyeni olacaktır; aşk…

Ama kanalı değişti diye duyum aldım.Aydınlatan olursa sevinirim.@Alemdar @Emre Ozansoy @Aserat
Dizinin Yeni adı Sargı oldu. Sanırım atvde ekrana gelecek ve Kardeşlerimden bazı oyuncuların yer alması planlanıyor.
------

Ecem Çalhan atv'nin yeni dizisi Şehrazad kadrosundan ayrılarak Hudutsuz Sevda kadrosuna dahil oldu.

Son düzenleme:

Türk dizisi ve İsviçre? Yani İmam'a alkol içirmek gibi bir ṣey abi.

Evet var ama hafta içi yarım saat yayınlanıyor yani bir bölümümüz en az 4 bölüm oluyor

İlk açılışı Son dizisi ile yapmışlardı. Baya dizimiz yayınlandı.

Mosi,Bizim haftada bir izlediğimiz diziyi dört gün parçalar halinde izliyormuş.
@Yakamoz-Asi

Maç izliyorum çenen dursun be

İsteyen kim ayol.
auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı
ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü

Ne kadarlık teklif geldi?

NOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.

Tebrikler. Forumun yıllık domain ücretini karşılarsin herhalde

Ne kadarlık teklif geldi?
kovdurucan beni galiba zfsdgsdgds
------

NOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.
yok daha gelmedi
genelde maçlar için geliyor bu. aralar trt nin tabii si için baya geliyor bir de
------

Tebrikler. Forumun yıllık domain ücretini karşılarsin herhalde
ne mana gııı

Son düzenleme:
Söylesene fiyatları