Bu rolü kaldırabilecek dünya üzerindeki tek isim sensin tatlım.
hayatım siz zaten şöyle bir tane doğuramazsınızMaç izliyorum çenen dursun be
Bu rolü kaldırabilecek dünya üzerindeki tek isim sensin tatlım.
hayatım siz zaten şöyle bir tane doğuramazsınızMaç izliyorum çenen dursun be
İsteyen kim ayol.hayatım siz zaten şöyle bir tane doğuramazsınız
Ama kanalı değişti diye duyum aldım.Aydınlatan olursa sevinirim.@Alemdar @Emre Ozansoy @Aserat* < dizinin ismi , efso bir kult sarkinin ismi yahu . mesajini gorur gormez aklima geldi belirteyim istedim .
dizi de sarkinin calma olasiligi var midir bilemiyorum.
dizi -ismi dolayli- daha simdiden 1-0 onde basladi . en azindan umit besen hayranlari adina.
umit besen den gelsin :
sarkinin oldugu album 83 yili yapimli,yanlis hatirlamiyorsam .
oyuncular belli olursa, duruma gore izliyebilirim .
Bilemiyorum.Ama kanalı değişti diye duyum aldım.Aydınlatan olursa sevinirim.@Alemdar @Emre Ozansoy @Aserat
Dizinin Yeni adı Sargı oldu. Sanırım atvde ekrana gelecek ve Kardeşlerimden bazı oyuncuların yer alması planlanıyor.Ama kanalı değişti diye duyum aldım.Aydınlatan olursa sevinirim.@Alemdar @Emre Ozansoy @Aserat
Yazık Kıvanç kimlere kadar düştü.
40 yaşına gelmiş tam orta yaşa girecekken 26 yaşındaki kızla partner oluyor,şanslı kıvanç bence @Yakamoz-Asi de böyle düşünür meselaYazık Kıvanç kimlere kadar düştü.
Kaç yaşına gelirse gelsin Kıvanç her zaman Kıvançtır.40 yaşına gelmiş tam orta yaşa girecekken 26 yaşındaki kızla partner oluyor,şanslı kıvanç bence @Yakamoz-Asi de böyle düşünür mesela
Bu Latin Amerika ve Arab Dünyasına nasıl farklı geliyor acaba 3 saatlik dizilerimiz merak ediyorum 😄😄
Mesela bir Almanyada yada İsviçre yada İsveçde böyle ilgi gören Türk dizileri var mı ulusal kanallarınızda?
@kerem @Dosi @Yakamoz-Asi
Türk dizisi ve İsviçre? Yani İmam'a alkol içirmek gibi bir ṣey abi.
Evet var ama hafta içi yarım saat yayınlanıyor yani bir bölümümüz en az 4 bölüm oluyor
İlk açılışı Son dizisi ile yapmışlardı. Baya dizimiz yayınlandı.
Mosi,Bizim haftada bir izlediğimiz diziyi dört gün parçalar halinde izliyormuş. @Yakamoz-Asi
Maç izliyorum çenen dursun be
auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülüİsteyen kim ayol.
Ne kadarlık teklif geldi?auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
NOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
Bonservis ücreti olarak ne kadar teklif gelmesini istiyorsun?NOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.
Tebrikler. Forumun yıllık domain ücretini karşılarsin herhaldeauuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
kovdurucan beni galiba zfsdgsdgdsNe kadarlık teklif geldi?
yok daha gelmedi genelde maçlar için geliyor bu. aralar trt nin tabii si için baya geliyor bir deNOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.
ne mana gıııTebrikler. Forumun yıllık domain ücretini karşılarsin herhalde
Söylesene fiyatlarıauuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü