içinde yeni şeyler de var ama .ssYeni haber mi eski haber mi sorusuna en uygun örnek buyduSenin gibi su 100 derecede kaynar 0 derecede donar örneğini mi vereydim
![]()
içinde yeni şeyler de var ama .ssYeni haber mi eski haber mi sorusuna en uygun örnek buyduSenin gibi su 100 derecede kaynar 0 derecede donar örneğini mi vereydim
![]()
Ne diyim hacı seviyorsan söyleiçinde yeni şeyler de var ama .ss
yok daha değilNe diyim hacı seviyorsan söyle
(açasın var belli aç bari haberi)
Tamamyok daha değilbu arada sen my nin rusya reytinglerini buldun bari çalıkuşuna da bir el at bakayım
![]()
ben buldum bileTamamiyi hatırlattın
net gitti gelsin arastiram
by Tapatalk
yetkin dikinciler mi o 😱😱😱yok daha değilbu arada sen my nin rusya reytinglerini buldun bari çalıkuşuna da bir el at bakayım
Ekli dosyayı görüntüle 38644 Ekli dosyayı görüntüle 38645
bunlar ne ara evlendi@Forumdash @cookies @Çiğdem-
![]()
yetkin dikinciler mi o 😱😱😱
😛 ne diyelim bi yastıkta kocasınlar![]()
Oha ne ara evlendiler 😱yok daha değilbu arada sen my nin rusya reytinglerini buldun bari çalıkuşuna da bir el at bakayım
Ekli dosyayı görüntüle 38644 Ekli dosyayı görüntüle 38645
bunlar ne ara evlendi@Forumdash @cookies @Çiğdem-
![]()
bende sasırdım hayırsız haber vermeden evlenmiş darıldım Yetkin eOha ne ara evlendiler 😱
Valla iyi yere kapak atmis yetkin.yetkinin dizileri tutmuyor ama bu kadin ay yapimin her dizisinde oynuyorbende sasırdım hayırsız haber vermeden evlenmiş darıldım Yetkin e![]()
herseyde bit eniği arama be belkide gercekten sevip evlendiValla iyi yere kapak atmis yetkin.yetkinin dizileri tutmuyor ama bu kadin ay yapimin her dizisinde oynuyor![]()
Oyledir zaten ama iyi bir kadin bulmus kendine isteherseyde bit eniği arama be belkide gercekten sevip evlendi![]()
kadında güzelmişOyledir zaten ama iyi bir kadin bulmus kendine iste![]()
![]()
![]()
kadın bi kpada oynamadi
![]()
Evet guzeldir 😉 😉 😉 dizilerin kötülük kralicesidirkadında güzelmiş![]()
gerçek hayatta öyle değildir herhaldeEvet guzeldir 😉 😉 😉 dizilerin kötülük kralicesidir
Insallah değildir yoksa yetkin yandigerçek hayatta öyle değildir herhalde![]()
Yetkin de tam tersi genelde iyi rolde oynuyorInsallah değildir yoksa yetkin yandi![]()
AynenYetkin de tam tersi genelde iyi rolde oynuyor![]()
aynen.. belkide gerçekte tam tersidirAynen2 zit kutup birbirini buldu
![]()