http://www.haberler.com/dizi-sektorunde-oyun-yeniden-kuruluyor-6292884-haberi/
çok uzun konuşmuş üşendim
@sürgünüm @Forumdash @ABAY_06 @mrt-06
çok uzun konuşmuş üşendim
Bugün işim vardı 40 tane haber kaçırmışım, bunu da ben açmıyorum.
o kim?? Benide etiketlediğine göre 😱 Korktum Allah'ım Yarabbim inş öyle bişey değildir😱levent gülgenin haberi açıldı mı? @sürgünüm @Forumdash
fırat gülgen işte dizileri yutrdışına satan adamo kim?? Benide etiketlediğine göre 😱 Korktum Allah'ım Yarabbim inş öyle bişey değildir😱
calinos holding başkanı- dizileri yurtdışına satan 3-4 şirketten biri işteFırat Gülgen kim?![]()
Hatırladım. ‘Ortadoğu’da Kıvanç, Balkanlar’da ise Kenan seviliyor’ diyen kişi.calinos holding başkanı- dizileri yurtdışına satan 3-4 şirketten biri işte![]()
15 gün önce açıklama yapmış da forumda haberini bulamadımHatırladım. ‘Ortadoğu’da Kıvanç, Balkanlar’da ise Kenan seviliyor’ diyen kişi.![]()
Allah seni bildiği gibi yapsınfırat gülgen işte dizileri yutrdışına satan adamçok güzel şeyler söylemiş de
![]()
levent değil fırat .ssAllah seni bildiği gibi yapsınGoogle bunu mu demek istediniz diye karşima bunu çıkardi
http://bit.ly/WNFTs0
Adam yurt dışına dizi satmaktan Niğde’ye 100 milyon liraya bir tesis kurmuştu haberin var mı? Gör işte Karadayı'm ne kadar satılıyor.15 gün önce açıklama yapmış da forumda haberini bulamadım![]()
haberi açıldı mıAdam yurt dışına dizi satmaktan Niğde’ye 100 milyon liraya bir tesis kurmuştu haberin var mı? Gör işte Karadayı'm ne kadar satılıyor.![]()
Açılmadı yav aç açıyorsan, Ay Yapım'ın dizilerini yurtdışına satmaktan 100 minyon lira yapmış daha ne desin.haberi açıldı mıayrıca adam karaday başarılı dememiş
![]()
adam raportajda umutsuz ev kadınları demiş intikam demiş ay yapım dizileri neredeAçılmadı yav aç açıyorsan, Ay Yapım'ın dizilerini yurtdışına satmaktan 100 minyon lira yapmış daha ne desin.![]()
Akrabam orada çalışıyor. Bir mesaj atayım Karadayıma laf atmasın.calinos holding başkanı- dizileri yurtdışına satan 3-4 şirketten biri işte![]()
Bir eski röportajından bahsediyorum.adam raportajda umutsuz ev kadınları demiş intikam demiş ay yapım dizileri nerede![]()
aha bu haberi diyorAkrabam orada çalışıyor. Bir mesaj atayım Karadayıma laf atmasın.
Konuyu bekliyoruz.![]()