En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki haber birden abi :)

@mrt-06 konusunu açabilirmisin lütfen? meryem uzerli'ye 10 teklif gelmiş, 2 tanesini pataklayarak kovalamış, 3 tanesini saygı çerçevesinde göndermiş, 3'üne direkt evet demiş 2 sine de açık kapı bırakmış! sonuç; önümüzde daha 5 konuluk malzeme var:F:F

Genel uluslar arası şampüiyonlar kupası Kanal D de!
24 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında canlı yayınla Kanal D' de!Dünya kupasının yıldızları kulüplerine dönüyor,uluslar arası şampiyonlar kupası Kanal D' de başlıyor.
Katılan Takımlar;
Real Madrid
Liverpoll
Mancheter Ctiy
Manchester United
Milan
İnter
Roma
Olympiacos
Avrupa kupalarını kazanmış , Lig Şampiyonluklarını tatmış 8 takım, Kanal D de!
90749-kanal-d-nin-yeni-genclik-dizisi-yaban-cicegi-nde-isim-degisikligi-dizinin-ismi-ne-oldu-379-247.jpg
images

Şangaylı Kovboy Pazar Akşamı Show TV'de!
Çin İmporotorunun kız prenses Pei Pei nin fidye ile Amerikaya kaçırılmasını ve orada sürülen hayatı anlatan filmdir.
sangayli-kovboy.jpg

Şangaylı Kovboy Pazar akşamı 21.00 de Show Tv de!

Son düzenleme:
Abimm Bu Akşam 21.00'de Show TV'de
Abimm;
İstanbul'dan Marmaris'e uzanan Türkiyenin en güzel yollarında yeşeren bir kardeşlik hikayesidir.Yıllar sonra bulunan kardeşi aklı eksik de olsa sahiplenmenin bağıra basmanın hikayesidir. Aklı fikri para olmuş çetinin aile değerlerini yeniden keşfetmesinin hikayesidir.
Tür:Macera,Komedi
abimm.jpg

Son düzenleme:
112 ACİL! Kanal D' de
Kanal D Türkiye'de şimdiye kadar hiç yapılmamış bir realitiy programa imza atıyor.112 Acil Perşembe akşamı 21.45'de Kanal D'de başlıyor!
999-635413220710000000-tepebanner_persembe.jpg

@sürgünüm @Bully @OzaN @darksaal

Son düzenleme:
Hiç tanıtım yapılmadan pat diye başlıyor mu:X

atv'nin HKO dizisi gibi :F Canlı olsa bari:X
Aynen bende çok şaşırdım[emoji54]

X Factor Star Işığı Kanal D'nin yayın akışından çıkarıldı!
Kanal D! nin sevilen yarışması X factor in yaınlanma tarihi Yakında! olarak değiştirildi!
330x280-xfactor-tumbolum.png

Son düzenleme:
Seda Sayan Türkiye'nin kanalı SHow TV'de :X

@mrt-06 @RevaN @dizi kolik slogana dikkat :X
Türkiye'de yayın yapan kanalların hepsi Türkiye'nin kanalıdır. :X

GGS izlerken gördün sanırım tanıtımı. Show bazı tanıtımlarında bu sloganı kullanıyor yani Kanal D'ye özgü bir şey değil ki bu, Kanal D'den önce Show kullanıyordu bu sloganı. :X

Açıldı. Kanal D'ciler de dalgasını geçti, sen çok geride kalmışsın. :F

Güldür Güldür Show'u mu izliyorsun şu an.. :A
AYnen :X

Türkiye'de yayın yapan kanalların hepsi Türkiye'nin kanalıdır. :X

GGS izlerken gördün sanırım tanıtımı. Show bazı tanıtımlarında bu sloganı kullanıyor yani Kanal D'ye özgü bir şey değil ki bu, Kanal D'den önce Show kullanıyordu bu sloganı. :X
Ben daha yeni gördüm :F

Senin sloganın vardı "ilklerin kanalı" onu kullansalar ya:X

Milli maçları aldılar, milli takımın bir nevi sponsoru oldu Show. Sloganın hakkını veriyor yani. 😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr