Ice_Cool_23
Favori Üye
YOK ARTIK !!🙁😡😕😱😵![]()
Evet Bende Çok Şaşırdım Yapımcı Olayın bizimle alaksı yok demiş ama bilmiyorumYOK ARTIK !!🙁😡😕😱😵![]()
YOK ARTIK !!🙁😡😕😱😵![]()
Evet Bende Çok Şaşırdım Yapımcı Olayın bizimle alaksı yok demiş ama bilmiyorumYOK ARTIK !!🙁😡😕😱😵![]()
evet yalanlama gelmiş ben de okudum.. hatta öyle bir figüran hiç gelmemiş bile ??Evet Bende Çok Şaşırdım Yapımcı Olayın bizimle alaksı yok demiş ama bilmiyorum
Ruhumun Aynası Roman Oluyor!
FOX'un yaz mevsiminde başlattığı, ancak düşük reytingler nedeniyle 7. bölümde yayından kaldırdığı Ruhumun Aynası, sevenleriyle roman olarak buluşacak.
Dizinin senaristi olan Zehra Çelenk'in yazacağı romanda Elçin ile Kemal'in aşklarını, Gülpare ile Cengiz'in nikah masasına oturup oturmayacaklarını, Muhittin ile Fikriye'nin durumlarını, Çetin ile Ebru'nun birbirlerine kavuşup kavuşmayacağını ve daha birçok detayı öğrenme imkanı bulunabilecek. Ruhumun Aynası'nın izleyicilerinin yanı sıra hikayeyi bilmeyenlere de hitap edecek roman, birçok sürpriz içerecek.
Artemis Yayınevi'nin çıkaracağı kitabın Kasım ayında raflarda olması bekleniyor. Yayınevinin attığı tweet ile birlikte haber de doğrulanmış oldu.
@OzaN, @sürgünüm ve @ozgur2113, konuyu açabilir misiniz?![]()
Açan yoksa, açarım ikisinide.
Açıyorum.Ruhumun Aynası Roman Oluyor!
FOX'un yaz mevsiminde başlattığı, ancak düşük reytingler nedeniyle 7. bölümde yayından kaldırdığı Ruhumun Aynası, sevenleriyle roman olarak buluşacak.
Dizinin senaristi olan Zehra Çelenk'in yazacağı romanda Elçin ile Kemal'in aşklarını, Gülpare ile Cengiz'in nikah masasına oturup oturmayacaklarını, Muhittin ile Fikriye'nin durumlarını, Çetin ile Ebru'nun birbirlerine kavuşup kavuşmayacağını ve daha birçok detayı öğrenme imkanı bulunabilecek. Ruhumun Aynası'nın izleyicilerinin yanı sıra hikayeyi bilmeyenlere de hitap edecek roman, birçok sürpriz içerecek.
Artemis Yayınevi'nin çıkaracağı kitabın Kasım ayında raflarda olması bekleniyor. Yayınevinin attığı tweet ile birlikte haber de doğrulanmış oldu.
@OzaN, @sürgünüm ve @ozgur2113, konuyu açabilir misiniz?![]()
Sen aç ikisinde ben Kara Para Aşk izliyorum.
@xemrexxx açmış şimdi: https://fav10.net/forum/threads/nbc-suskunlar-dizisini-yeniden-uyarlıyor.232610/#post-2075914konusu acıldı mı bilmiyorum ama NBC Suskunları çevirmeye baslayacakmış Game of Silence ismiyle yayınlayacakmış tabi onaydan gecerse
altyazılı fragmanı çıkarmışlar.
http://deadline.com/2014/09/carol-m...kish-format-nbc-production-commitment-831566/
Benim de acelem var ama sen bilirsin.Sen aç ikisinde ben Kara Para Aşk izliyorum.![]()
Teşekkürler haberler içinKanal D'nin iki sevilen yapımı Arkadaşım Hoşgeldin ve Ben Bilmem Eşim Bilir'in yeni sezonlarının başlama tarihleri belli oldu.
Tolga Çevik, resmi Youtube hesabı üzerinden paylaştığı videoda ilk gösterinin 18 Eylül'de yapılacağını söylerken, yayınların ise Ekim sonuna doğru başlayacağını belirtti.
İlgili video için:
Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın üstlendiği Ben Bilmem Eşim Bilir de Ekim ayında, Kurban Bayramı'ndan sonra ekrana gelecek. Ayrık, bu haberi bir diğer programı olan Çarkıfelek'te paylaştı.
Kanal D'nin sevilen dizilerinden Ankara'nın Dikmen'i, Galip Derviş ve Yalan Dünya'nın da Ekim ayında başlayacağı daha önceden açıklanmıştı.
@sürgünüm, @Yiğitt, @Bully, @ozgur2113 ve @OzaN, lütfen konuyu açar mısınız?
----------
Bir haber daha:
Başrollerini Özcan Deniz, Begüm Kütük ve Hatice Şendil'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün'ün ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak. Çekimleri dün başlayan dizi, iki kadın arasında kalan bir adamı anlatıyor. O3 Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği dizi, yakında Star TV'de ekrana gelecek...
Üç Arkadaş 2 Ekim'de başlayacak. Leyla Feray twitter hesabından paylaştı.Beyaz Karanfil ve Üç Arkadaş dizilerinin tarihleri YAKINDA olarak değiştirildi
Konum yine doğru çıktı ona sevinirim![]()
Ben haberimde Ekim'de başlayacağını söylemiştim zatenÜç Arkadaş 2 Ekim'de başlayacak. Leyla Feray twitter hesabından paylaştı.
Bu da haberi: http://www.sabah.com.tr/Magazin/2014/09/28/amacim-bu-kiz-gercekten-kor-mu-dedirtmek
19 Ekimden bu yana Yetenek Sizsiniz de Özgü Namal geçirdiği rahatsızlık sebebiyle istirahatta onun yerine jüri Demet Evgar. @Bully @sokak sanati @ozgur2113
Konu açıldı.İki eski başrol tekrar buluşuyor !
Geçen sezon Kanal D de İnadina Yaşamak dizisinde yer alan Oktay Kaynarca ve Sanem Çelik yakında yeni bir proje ile ekranlara dönecekler.Dizinin drama türünde olacağı ve bir ihanet konusunun işlenecegi gelen bilgiler arasında.Ayrıca Merve Sevi'ye de teklif götürüldüğü konuşuluyor.
Yapımcılığını Süreç Film'in yapacağı dizinin Atv de yayınlanması bekleniyor!
@sürgünüm @Yiğitt @Bully @mrt
Konusunu açabilir misiniz ?