Ayy bu velete çok gıcıktık ama @xemrexxx yüzünden açtığı paylaştığı konularla dünya yıldızı yaptı kanal 7 de oynayan veletiSonunda ufakkan basını ezdikte kurtulduk nerdeyse çocuğumuz yaşında onlamı uğraşıcaktık birde
Ne istiyorsunuz minicik kızdan pis zalimler... @serhatt
Bunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss
Bunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss
Hhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv deBunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss
Hhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv deOnu düşünüyoruz biz
Hahah iyilikte yaramıyor ayolHhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv deOnu düşünüyoruz biz
Günaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı.Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir canlı yayınını izlemiştim sesi daha kalın kalmıştı o yüzden biraz şaşırdım.
Yeni gördüm etiket gelmemiş bana niye yüzünü saklamış göreydik yüzünüde
Hande Ünsal’a dönüş yapabilirim istersen. Pembe pembe gözlerin şenlenir.
Yüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun
Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir.
kız şu köşedeki kırmızı kafalı kadın kim gümüş dizisinden miHhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv deOnu düşünüyoruz biz
O gümüşün kaynanası kovalasın senikız şu köşedeki kırmızı kafalı kadın kim gümüş dizisinden mi
en çok bizi öne çıkarmışalr yine sağolsun ingiliz kullarımız?@kerem in alaman dizileri izlenmiyor nanik demişler@mrt-06 @Bully @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @turkuazz
https://twitter.com/x/status/1172502908589490176
kıvanç gibi biriyle evlenecek olsan seve seve o kaynanayı kabul edersin be sen ne konuşuyon kudurukO gümüşün kaynanası kovalasın seni
Başımda taşırım be sen ne diyonkıvanç gibi biriyle evlenecek olsan seve seve o kaynanayı kabul edersin be sen ne konuşuyon kuduruk
Aman hemen koca kafalı meryemin orda eksik kalmasın bşidenkız şu köşedeki kırmızı kafalı kadın kim gümüş dizisinden mi
en çok bizi öne çıkarmışalr yine sağolsun ingiliz kullarımız?@kerem in alaman dizileri izlenmiyor nanik demişler@mrt-06 @Bully @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @turkuazz
https://twitter.com/x/status/1172502908589490176
Uyumuyor da bugün, kurtuluş yok
Zaten tek gözü açık uyuyor o diğer gözüyle bizi izliyorUyumuyor da bugün, kurtuluş yokBunu genele yaydığını düşünmek bile istemiyorum, inşallah bugüne özeldir.
Yalnız tokat terapi gibi değil mi, izle izle dur
Meryem konusundayız dimi şu an, biz uyumadan uyuması imkansız.
Yatacam bende zaten 20:00 den beridir burda olmamın dısında gündüzüm puan taplamayla geçerek MS ile geçti günümMeryem konusundayız dimi şu an, biz uyumadan uyuması imkansız.Cins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?