http://www.haberler.com/dizi-sektorunde-oyun-yeniden-kuruluyor-6292884-haberi/
çok uzun konuşmuş üşendim @sürgünüm @Forumdash @ABAY_06 @mrt-06
çok uzun konuşmuş üşendim
Bugün işim vardı 40 tane haber kaçırmışım, bunu da ben açmıyorum.
o kim?? Benide etiketlediğine göre 😱 Korktum Allah'ım Yarabbim inş öyle bişey değildir😱levent gülgenin haberi açıldı mı? @sürgünüm @Forumdash
fırat gülgen işte dizileri yutrdışına satan adamo kim?? Benide etiketlediğine göre 😱 Korktum Allah'ım Yarabbim inş öyle bişey değildir😱
calinos holding başkanı- dizileri yurtdışına satan 3-4 şirketten biri işteFırat Gülgen kim?
Hatırladım. ‘Ortadoğu’da Kıvanç, Balkanlar’da ise Kenan seviliyor’ diyen kişi.calinos holding başkanı- dizileri yurtdışına satan 3-4 şirketten biri işte
15 gün önce açıklama yapmış da forumda haberini bulamadımHatırladım. ‘Ortadoğu’da Kıvanç, Balkanlar’da ise Kenan seviliyor’ diyen kişi.
Allah seni bildiği gibi yapsınfırat gülgen işte dizileri yutrdışına satan adamçok güzel şeyler söylemiş de
levent değil fırat .ssAllah seni bildiği gibi yapsınGoogle bunu mu demek istediniz diye karşima bunu çıkardi
http://bit.ly/WNFTs0
Adam yurt dışına dizi satmaktan Niğde’ye 100 milyon liraya bir tesis kurmuştu haberin var mı? Gör işte Karadayı'm ne kadar satılıyor.15 gün önce açıklama yapmış da forumda haberini bulamadım
haberi açıldı mıAdam yurt dışına dizi satmaktan Niğde’ye 100 milyon liraya bir tesis kurmuştu haberin var mı? Gör işte Karadayı'm ne kadar satılıyor.
Açılmadı yav aç açıyorsan, Ay Yapım'ın dizilerini yurtdışına satmaktan 100 minyon lira yapmış daha ne desin.haberi açıldı mıayrıca adam karaday başarılı dememiş
adam raportajda umutsuz ev kadınları demiş intikam demiş ay yapım dizileri neredeAçılmadı yav aç açıyorsan, Ay Yapım'ın dizilerini yurtdışına satmaktan 100 minyon lira yapmış daha ne desin.
Akrabam orada çalışıyor. Bir mesaj atayım Karadayıma laf atmasın.calinos holding başkanı- dizileri yurtdışına satan 3-4 şirketten biri işte
Bir eski röportajından bahsediyorum.adam raportajda umutsuz ev kadınları demiş intikam demiş ay yapım dizileri nerede
aha bu haberi diyorAkrabam orada çalışıyor. Bir mesaj atayım Karadayıma laf atmasın.
Konuyu bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?