En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reactions: xemrexxx
Biz Türkiye'de zarar ettirmedik yapsalardı onlar da Karagül, Kadın, O Hayat Benim.
Yedirmem kanalı.
Onlar elit orada
ama cidden ABD de ki fox tv pek iyi değil , tr daha iyi bak haklısın burada

Filmleriniz de 2 öpüşme sahnesi, 1 sigara sahnesi filan koyuyordunuz , şimdi disney hepten keser çocuklar izliyor diye
@Çiğdem @Forumdash

Reactions: Çiğdem
Biz Türkiye'de zarar ettirmedik yapsalardı onlar da Karagül, Kadın, O Hayat Benim.
Yedirmem kanalı.
2014 Zamanlarımı ne Fox Aşk Yeniden vsyle her dizisiyle lider oldu dönem çizgi film koysanız işte şu mike maousları falan zirvede bitirir diyip duruyordum
@xemrexxx

Reactions: xemrexxx
73 yayınlandı, pazartesi 74 olacak işte.
Good doctor sevdiğim bir diziydi zaten. İlk sezon 5-6 bölüm izledim. Zamansızlıktan devamı gelmedi. Yazın bi ara cıkararım aradan
İzleyeceğimi demiştim konusu acıldıgında.

Korenin orjinal adı ne?
İlk afişten bizim Goblin geldi aklıma yine duygulandım @Forumdash

Anlayamadım çoğu oyuncusu tiyatro kökenli, her hafta zirvede olan ve sürekli 9-10 reyting alan bir dizinin yeni sezon onayı alması nasıl sürpriz oldu???
Senaryo ağır ilerleyince ve o kadar konu havada kalınca tahmin etmiştim. Haziran'da final yapmasını isterdim. Reytingleri stabil ama birşeyin de cıvkını çıkartmasınlar artık.
Borcunuzu bile onlar ödeyecekmiş ne ara bu hale geldiniz

X-men ler , Deadpool ve fantastik dörtlü artık disneyin
@Çiğdem @xemrexxx @Forumdash
Mehmet Ali nuroğlu çukura katiliyormuş @serhatt erkeğinden mahrum kalmayacak yine
@Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes @ozgur2113