75.bölümde ayrılacakmış söz den kaçıncı bölümde şu anSöz bitsin o zaman
75.bölümde ayrılacakmış söz den kaçıncı bölümde şu anSöz bitsin o zaman
73 yayınlandı, pazartesi 74 olacak işte.75.bölümde ayrılacakmış söz den kaçıncı bölümde şu an
Good doctor sevdiğim bir diziydi zaten. İlk sezon 5-6 bölüm izledim. Zamansızlıktan devamı gelmedi. Yazın bi ara cıkararım aradanmf yapım bir koreden bir abd den araklamış yine bu iki diziyi uyarlayacakmış.s
Ekli dosyayı görüntüle 65751Ekli dosyayı görüntüle 65752
Ne bileyim la Kore dizilerini hiç hazetmem.ssGood doctor sevdiğim bir diziydi zaten. İlk sezon 5-6 bölüm izledim. Zamansızlıktan devamı gelmedi. Yazın bi ara cıkararım aradanİzleyeceğimi demiştim konusu acıldıgında.
Korenin orjinal adı ne?
Kılsız olduklari içindirNe bileyim la Kore dizilerini hiç hazetmem.ss
Hayır farukcugum tüpüm değillerKılsız olduklari içindir
Farklı bişey demedim zatenHayır farukcugum tüpüm değiller
İlk afişten bizim Goblin geldi aklıma yine duygulandım @Forumdashmf yapım bir koreden bir abd den araklamış yine bu iki diziyi uyarlayacakmış.s
Ekli dosyayı görüntüle 65751Ekli dosyayı görüntüle 65752
İşte geçen gece bahsettiğim dizi buydu
@xemrexxx işe yarıyor demek ara sıraİşte geçen gece bahsettiğim dizi buyduAdını untmuştum
Konusunu açtim ben git övgülerini orda paylaş@xemrexxx işe yarıyor demek ara sıra
Şu Kuzgunun bölüm sonları bitiş müzikleri bizim kore dizilerinin bitiş müzikleri gibi bitmiyormu ona takıldım ?A
Neyin konusunu link atKonusunu açtim ben git övgülerini orda paylaş
Kuzgunun müziği işte. Klipsizlerdeydi galıba konsuu link aratma banaNeyin konusunu link at ?A
Ooo onu arayamamKuzgunun müziği işte. Klipsizlerdeydi galıba konsuu link aratma bana
Borcunuzu bile onlar ödeyecekmiş ne ara bu hale geldinizHakkımızda hayırlısı... Saygılar Mickey abi.. @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @Aserat @Çiğdem @serhatt @Sherlock @MasacRE @sokak sanati @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 65994
Borcunuzu bile onlar ödeyecekmiş ne ara bu hale geldiniz
X-men ler , Deadpool ve fantastik dörtlü artık disneyin@Çiğdem @xemrexxx @Forumdash
Onlar elit oradaBiz Türkiye'de zarar ettirmedik yapsalardı onlar da Karagül, Kadın, O Hayat Benim.Yedirmem kanalı.
Onlar elit oradaama cidden ABD de ki fox tv pek iyi değil , tr daha iyi bak haklısın burada
Filmleriniz de 2 öpüşme sahnesi, 1 sigara sahnesi filan koyuyordunuz , şimdi disney hepten keser çocuklar izliyor diye@Çiğdem @Forumdash
2014 Zamanlarımı ne Fox Aşk Yeniden vsyle her dizisiyle lider oldu dönem çizgi film koysanız işte şu mike maousları falan zirvede bitirir diyip duruyordumBiz Türkiye'de zarar ettirmedik yapsalardı onlar da Karagül, Kadın, O Hayat Benim.Yedirmem kanalı.
73 yayınlandı, pazartesi 74 olacak işte.
Good doctor sevdiğim bir diziydi zaten. İlk sezon 5-6 bölüm izledim. Zamansızlıktan devamı gelmedi. Yazın bi ara cıkararım aradanİzleyeceğimi demiştim konusu acıldıgında.
Korenin orjinal adı ne?
Anlayamadım çoğu oyuncusu tiyatro kökenli, her hafta zirvede olan ve sürekli 9-10 reyting alan bir dizinin yeni sezon onayı alması nasıl sürpriz oldu???
Senaryo ağır ilerleyince ve o kadar konu havada kalınca tahmin etmiştim. Haziran'da final yapmasını isterdim. Reytingleri stabil ama birşeyin de cıvkını çıkartmasınlar artık.
Hakkımızda hayırlısı... Saygılar Mickey abi.. @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @Aserat @Çiğdem @serhatt @Sherlock @MasacRE @sokak sanati @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 65994
Mehmet Ali nuroğlu çukura katiliyormuş @serhatt erkeğinden mahrum kalmayacak yineBorcunuzu bile onlar ödeyecekmiş ne ara bu hale geldiniz
X-men ler , Deadpool ve fantastik dörtlü artık disneyin@Çiğdem @xemrexxx @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?