Hayatim işte hep aradığın erkek ne istiyon dahaSana daha uygun bence ölümün bu adamın elinden olur bahaneyle senden kurtuluruz![]()
Kriterlerime uymuyorHayatim işte hep aradığın erkek ne istiyon daha![]()
Kiz araplar Kara sevdayı tekrar çekiyormuş ayol oyuncular çok tipsiz .ssEkli dosyayı görüntüle 64731
kız tipsiz oğlan fena değil![]()
Hhaha karikatur gibilerBurak cuk olmuş afdgsahfjdkaslfasşd@Çiğdem
Barış'a baksana, çok hoş."Çok inandığımız bir işin içindeyiz" klişelerinizde boğulun inşallah.![]()
BU DİZİNİN en kötü 5 reyting falan alması lazım tüm gruplarda kiralık aşktan ömüşsüz bölümde 3.5 reyting düşmüştü; gerçi nurgül sultanım paramparçadan çıkınca dizi 4-4.5 reyting düşmüştü kösem 2 reyting bile alamamıştı ama olsun belki tns bu sefer tutarlı sonuç gösterir"Çok inandığımız bir işin içindeyiz" klişelerinizde boğulun inşallah.![]()
BU DİZİNİN en kötü 5 reyting falan alması lazım tüm gruplarda kiralık aşktan ömüşsüz bölümde 3.5 reyting düşmüştü; gerçi nurgül sultanım paramparçadan çıkınca dizi 4-4.5 reyting düşmüştü kösem 2 reyting bile alamamıştı ama olsun belki tns bu sefer tutarlı sonuç gösterir@Çiğdem @Forumdash @Aserat @Dosi @mrt-06
Evet Burcu'nun boyu posu maşallah.
Vurgun vurgun yiyecek. O yüzden yarın Jet Sosyete izle kafan rahat etsin.Başka gün sergilesin boyunu posunu...
Bende 2 Şubat 2019'da düştüm.
bu daha uygun sana
Evet Burcu'nun boyu posu maşallah.
Vurgun vurgun yiyecek. O yüzden yarın Jet Sosyete izle kafan rahat etsin.![]()
Seni yabancı gelin etmeyiz
Neyse ki yarın bizim dizi başlıyor da sizin dizi VURGUN yiyecekBelli olmaz o işler Ay Yapım batışa devam inşALLAH.![]()