Hayatim işte hep aradığın erkek ne istiyon dahaSana daha uygun bence ölümün bu adamın elinden olur bahaneyle senden kurtuluruz
Kriterlerime uymuyorHayatim işte hep aradığın erkek ne istiyon daha
Kiz araplar Kara sevdayı tekrar çekiyormuş ayol oyuncular çok tipsiz .ssEkli dosyayı görüntüle 64731
kız tipsiz oğlan fena değil
Hhaha karikatur gibiler Emiri iyi seçsinler @sokak sanati gözü üstlerinde olacaktır @turkuazzBurak cuk olmuş afdgsahfjdkaslfasşd @Çiğdem
Hhaha karikatur gibiler Emiri iyi seçsinler @sokak sanati gözü üstlerinde olacaktır ?A @turkuazz
Barış'a baksana, çok hoş. Şu boy pos... @Aserat"Çok inandığımız bir işin içindeyiz" klişelerinizde boğulun inşallah.
BU DİZİNİN en kötü 5 reyting falan alması lazım tüm gruplarda kiralık aşktan ömüşsüz bölümde 3.5 reyting düşmüştü; gerçi nurgül sultanım paramparçadan çıkınca dizi 4-4.5 reyting düşmüştü kösem 2 reyting bile alamamıştı ama olsun belki tns bu sefer tutarlı sonuç gösterir @Çiğdem @Forumdash @Aserat @Dosi @mrt-06"Çok inandığımız bir işin içindeyiz" klişelerinizde boğulun inşallah.
BU DİZİNİN en kötü 5 reyting falan alması lazım tüm gruplarda kiralık aşktan ömüşsüz bölümde 3.5 reyting düşmüştü; gerçi nurgül sultanım paramparçadan çıkınca dizi 4-4.5 reyting düşmüştü kösem 2 reyting bile alamamıştı ama olsun belki tns bu sefer tutarlı sonuç gösterir @Çiğdem @Forumdash @Aserat @Dosi @mrt-06
Evet Burcu'nun boyu posu maşallah.
Vurgun vurgun yiyecek. O yüzden yarın Jet Sosyete izle kafan rahat etsin.Başka gün sergilesin boyunu posunu...
Bende 2 Şubat 2019'da düştüm.
bu daha uygun sana
Evet Burcu'nun boyu posu maşallah.
Vurgun vurgun yiyecek. O yüzden yarın Jet Sosyete izle kafan rahat etsin.
Seni yabancı gelin etmeyizBende 2 Şubat 2019'da düştüm.
Ekli dosyayı görüntüle 64863
Neyse ki yarın bizim dizi başlıyor da sizin dizi VURGUN yiyecekBelli olmaz o işler Ay Yapım batışa devam inşALLAH.