Kaçarım.Seni yabancı gelin etmeyiz
Kaçarım.Seni yabancı gelin etmeyiz
Vurgun'u izleyenler daha ilk bölümden hatayla kendilerine gösterilen saygıyı kanıtladı o yüzden fazla emin olma derim.Belli olmaz o işler Ay Yapım batışa devam inşALLAH.
Helena melena varsa yardım ederim kaçmanaKaçarım.
Neyse ki yarın bizim dizi başlıyor da sizin dizi VURGUN yiyecek
Kıvancın günü perşembeNiye Vurgun'un reytinglerini beklediniz Çarpışma'yı koysaydınız Çarşamba'ya Kıvanç'ın günü sayılırdı hem.
Kıvancın günü perşembe
O vardı dimiGünü batsın. Neyse Allah kurtardı Prison Break'ten.
Aaa inş. canım
Bir an önce kendi kanalında dönmeli ekranlara...
Ben bunu 4le çarpar 5'e bölerim sen çirkef görmemişsin
Kaçarım.
Vurgun'u izleyenler daha ilk bölümden hatayla kendilerine gösterilen saygıyı kanıtladı o yüzden fazla emin olma derim.
Helena melena varsa yardım ederim kaçmana
Niye Vurgun'un reytinglerini beklediniz Çarpışma'yı koysaydınız Çarşamba'ya Kıvanç'ın günü sayılırdı hem.
Aaa inş. canım
mf yapım bir koreden bir abd den araklamış yine bu iki diziyi uyarlayacakmış.sBir an önce kendi kanalında dönmeli ekranlara...
Bunların konuları açılalı yıllar oldu, yine geriden geliyorsun tatlım.mf yapım bir koreden bir abd den araklamış yine bu iki diziyi uyarlayacakmış.s
Ekli dosyayı görüntüle 65751Ekli dosyayı görüntüle 65752
üstteki korece yazıyor ne bileyim adınıBunların konuları açılalı yıllar oldu, yine geriden geliyorsun tatlım.
timoşcuğumun total d ye yapacağı dizinin başrolü burak sevinç olacakmış kaptın parlağı yineBunların konuları açılalı yıllar oldu, yine geriden geliyorsun tatlım.
timoşcuğumun total d ye yapacağı dizinin başrolü burak sevinç olacakmış kaptın parlağı yine
Ekli dosyayı görüntüle 65753
Söz bitsin o zamantimoşcuğumun total d ye yapacağı dizinin başrolü burak sevinç olacakmış kaptın parlağı yine
Ekli dosyayı görüntüle 65753