Oha dev saçmalıkStar PT'de Türk Malı'nın tekrarını veriyor yok böyle çöküş.@Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ozgur2113
Oha dev saçmalıkStar PT'de Türk Malı'nın tekrarını veriyor yok böyle çöküş.@Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ozgur2113
Hahaha gördüm ben de ya, rezillik.Star PT'de Türk Malı'nın tekrarını veriyor yok böyle çöküş.@Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ozgur2113
Oysa aptallık yapmasaydı Jet Sosyete tekrarı yayınlıyor olabilirdi o gün. Beter olsun.Star PT'de Türk Malı'nın tekrarını veriyor yok böyle çöküş.@Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ozgur2113
Halit yaşlı diye Berguzerde sana olgun görünümü veriyorEmir 1 yaş büyük Berguzerden@xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt
Ne Karadeniz dizisi mi? Karadeniz dizilerinin yasaklanması için ne zaman KHK çıkacak?
Yok artık 😱 13 bölüm bari sürseydi. Warner Bros'la iletişeme geçmeliiyim hemen
Gerçek mi bu.😱
Ben dedim tutmaz diziye ama 6'da final yapması rezillik.
Korkunç bir yayın akışı hepsi toptan bitse keşke.
En iyisi Kadın'a başla.
Oha dev saçmalık
Hahaha gördüm ben de ya, rezillik.Kanalın bir haftadır yayınladığı hiçbir işi iyi gitmiyor. Zaten gündüz kuşağı da yoklarda, çok zor durumda.
kız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zatiOysa aptallık yapmasaydı Jet Sosyete tekrarı yayınlıyor olabilirdi o gün. Beter olsun.
Bütün içi geçmişler bi projedekız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati
@Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @batuhankaralar @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 64116
kız kimi gördün de konuşuyon daha kadro belli değil 😱Bütün içi geçmişler bi projede
Yönetmenler ve diğerlerikız kimi gördün de konuşuyon daha kadro belli değil 😱
Bütün içi geçmişler bi projede
@Forumdash Çağatayı dünyaya rezil ettiği yetmedi vol 2 Emrenin kadınıyla geliyorkız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati
@Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @batuhankaralar @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk
Meryem zaten rezil oldu, Çağataya laf ata fena yaparım seni
hoşt kız bir kere meryoşumun sultan rolünde harikalar yaratacağı deneyimle sabit
Meryem baskın bi karakterdi normal hayatta da bu resimde nerde göremedimkız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati
resimde bir tane dişi var kör faruk.ssMeryem baskın bi karakterdi normal hayatta da bu resimde nerde göremedim
Aaa bu arada forum yine bende sinyal veriyor kafamıza yıkılacak bu gece sanırımresimde bir tane dişi var kör faruk.ss
kenanın dizisinin battığı aklına gelince lafı değiştirmeye çalışıyor hasbam@Çiğdem-
inşallah kafana düşer forum
Hata vermeye başladı yavas yavas kaçayım beninşallah kafana düşer forum
Kafan kopsun
Sen gelince forum çöküyor gidince düzeliyorHata vermeye başladı yavas yavas kaçayım ben
kesin senin destere @Harunnn60 ın onu kapattığı kafesten foruma girmeye çalışıyor totosu sığmadığı için forumun girişini sıkışıyor ve forum çöküyorHata vermeye başladı yavas yavas kaçayım ben
Sen gelince forum çöküyor gidince düzeliyor
Seçilmişler olarak önce benle @Forumdash a sinyal geliyorinşallah kafana düşer forum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?