Fragmanı izledim şimdi yeni bölüm yazıyor.Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.
Fragmanı izledim şimdi yeni bölüm yazıyor.Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.
Niye ısrarcı davranıyorsun hala? Yalan söyleyecek halim yok ya. 😡 Sezon Finali bu Cuma diyorum.Fragmanı izledim şimdi yeni bölüm yazıyor.
Bana böyle bilgi geldi diye kaynak olamaz bende bir gazeteciden öğrendim 20 Haziran olduğunu.Niye ısrarcı davranıyorsun hala? Yalan söyleyecek halim yok ya. 😡 Sezon Finali bu Cuma diyorum.
Peki, bu Cuma sezon finali olunca görürüm ben seni.Bana böyle bilgi geldi diye kaynak olamaz bende bir gazeteciden öğrendim 20 Haziran olduğunu.
Bana da az önce bilgi geldi Fox TV'den, bu hafta olacağına dair..Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.
Ben arama motoruna yazdım çıkmayınca yardım edeyim dedimZaten bilinen bir şeydi.
Teşekkürler yardım isteğin için. 🙂🙂
Ben arama motoruna yazdım çıkmayınca yardım edeyim dedim
Rice etsem kaynağı da yazar mısın Haluk?'Kocamın Ailesi' İlk Bölümüyle Ne Zaman Yayınlanacak?
-3 Temmuz Perşembe akşamı 21:00'de FOX'ta yayınlanacak.
@mrt-06 @Bully @xBUGRAx @sokak sanati konuyu açabilir misiniz?
Kaynağım FOX, yetmez mi canım.Rice etsem kaynağı da yazar mısın Haluk?Dur bir özel FOX haberim var onu açıcam.
FOX'un sitesinde göremedim ama canısı.Kaynağım FOX, yetmez mi canım.
Tarihini de söyle konusunu açıyorum.'Kiraz Mevsimi' Cuma akşamları ekrana gelecek!
Tarihini daha netleştiremedi FOX. Ya 4 Temmuz'da ya da 11 Temmuz'da yayınlayacak. Son anda gün değişikliğe de olursa sana haber veririm.Tarihini de söyle konusunu açıyorum.
Tarihini daha netleştiremedi FOX. Ya 4 Temmuz'da ya da 11 Temmuz'da yayınlayacak. Son anda gün değişikliğe de olursa sana haber veririm.
O resmi bende biliyorum, ama dediğim gibi daha net değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?