Fragmanı izledim şimdi yeni bölüm yazıyor.Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.![]()
Fragmanı izledim şimdi yeni bölüm yazıyor.Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.![]()
Niye ısrarcı davranıyorsun hala? Yalan söyleyecek halim yok ya. 😡 Sezon Finali bu Cuma diyorum.Fragmanı izledim şimdi yeni bölüm yazıyor.![]()
Bana böyle bilgi geldi diye kaynak olamaz bende bir gazeteciden öğrendim 20 Haziran olduğunu.Niye ısrarcı davranıyorsun hala? Yalan söyleyecek halim yok ya. 😡 Sezon Finali bu Cuma diyorum.![]()
Peki, bu Cuma sezon finali olunca görürüm ben seni.Bana böyle bilgi geldi diye kaynak olamaz bende bir gazeteciden öğrendim 20 Haziran olduğunu.![]()
Bana da az önce bilgi geldi Fox TV'den, bu hafta olacağına dair..Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.![]()
Ben arama motoruna yazdım çıkmayınca yardım edeyim dedimZaten bilinen bir şeydi.![]()
Teşekkürler yardım isteğin için. 🙂🙂
Ben arama motoruna yazdım çıkmayınca yardım edeyim dedim
Rice etsem kaynağı da yazar mısın Haluk?'Kocamın Ailesi' İlk Bölümüyle Ne Zaman Yayınlanacak?
-3 Temmuz Perşembe akşamı 21:00'de FOX'ta yayınlanacak.
@mrt-06 @Bully @xBUGRAx @sokak sanati konuyu açabilir misiniz?
Kaynağım FOX, yetmez mi canım.Rice etsem kaynağı da yazar mısın Haluk?Dur bir özel FOX haberim var onu açıcam.
![]()
FOX'un sitesinde göremedim ama canısı.Kaynağım FOX, yetmez mi canım.![]()
![]()
Tarihini de söyle konusunu açıyorum.'Kiraz Mevsimi' Cuma akşamları ekrana gelecek!
Tarihini daha netleştiremedi FOX. Ya 4 Temmuz'da ya da 11 Temmuz'da yayınlayacak. Son anda gün değişikliğe de olursa sana haber veririm.Tarihini de söyle konusunu açıyorum.![]()
Tarihini daha netleştiremedi FOX. Ya 4 Temmuz'da ya da 11 Temmuz'da yayınlayacak. Son anda gün değişikliğe de olursa sana haber veririm.![]()
![]()
O resmi bende biliyorum, ama dediğim gibi daha net değil.