Aaa komşu nineler tüfekle camlara çıkar ortalık kurşundan geçilmez demiştimYani bacı bacı oturunBana da yenge olur hem
Nineleri de kandırırsın senAaa komşu nineler tüfekle camlara çıkar ortalık kurşundan geçilmez demiştim
@Yiğitt cim neden gözlük dağitiyorsun yine
Hissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Hissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Hahah Aaa inş bedava dağıtıyordur ben çantama dolduruyorum@Yiğitt cim neden gözlük dağitiyorsun yine
Aha sen getirdin konuyuHissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Bedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlarHahah Aaa inş bedava dağıtıyordur ben çantama dolduruyorum
Hhaha Aaa zaten pahalı olsa atmazBedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlarAliexpress malı bile değil
Bedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlarAliexpress malı bile değil
Gözlüklerim 10 numara 5 yıldız.
Ne varmış benim halimde be uğursuzHayır yani kız ♥ kız diyorum@serhatt ın kız hali diyorum. Daha nasıl acık söylim ama bacım sende haa
Aaa sen adam öldürmesen bile gideceğin yer belliBen seni öldürünce cennetlik olacamm
Hadi ordan namazında abdestinde insanımAaa sen adam öldürmesen bile gideceğin yer belliKazan ateşinde zebaniler ile baş başa yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?