En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haahhayy be Sıla 2 oy bile almamıştı en son tüm Rihanna antileri birleşip bir seçeneğe oy verdi ama yine Rihanna kazandı Rihanna haftası yapıldı. Boşluk gerçekten bi şahıs yaa

Özelden dilendiğin oylarla anam ben hakikatten bahsediyorum.
Sehven sen kazandın gerçekte kazanan Deniz'di.

Hala Deniz ile benim üstümden kavga çıkartıp olay yaratıp kumpas kusmaya çalışıyor gerçekten çok iyi dürüst tam forumun tanıdığı gibi biri bu insan.
@denizz19 böyle eski defterleri açanlara prim verecek bir insan değil zaten tüm yarışmalarda hepinizin üstesinden geldim. Skorlar elimde

Sanki @denizz19 seni takıyor da kavga edecekmiş. Gerçekleri anlatıyorum yeni üyeleri kandırma diye.

Neler oluyor burada lütfen beni böyle kavgalara alet etmeyin benim gibi mülayim birini baştan çıkarmayın
Benim adım neden hep böyle entrikalı olayların içinde geçiyor acaba halbuki mazim çok temizdir

Haftalık 30mesaj yazıyorum ama güneş gibi parladığım için o bile etki ediyor demek bazılarını korkutuyor anlaşılan. Ben olayı anladım baBy canım

Neler oluyor burada lütfen beni böyle kavgalara alet etmeyin benim gibi mülayim birini baştan çıkarmayın
Benim adım neden hep böyle entrikalı olayların içinde geçiyor acaba halbuki mazim çok temizdir

Benimle baş edemeyen Deniz kartını oynuyor

Ben erkek olduğum için kadınları pek anlayamıyorum kusura bakma ben seni erkek sanıyordum bu kadın olduğunu şimdi öğrendim.

Daha önce ki polemiklerimizi de hatırla ve kimin bu işten fayda gördüğünü anla. Bende zaten artık sana sarmam Çiğdem'in reyting konuları hariç
Forumla pek ilişiğim yok zaten kimseyle de atışmaya niyetim yok hakkımı daha sonralara saklıyorum yarışmalar başlasın

Kuşum algı operasyonlarına kanma, mecburen seni katıyorum her olayda başrolsun kimisi yan rolden çıkamaz öyle kalır kimisi de başrolden.
Ayyy beybisi sen de haklısın tabi benim gibi entrika görmüş geçirmiş bir adam her yerden çıkmalı adeta bel kemiğiyim