En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@serhatt sorup duruyordu Emreye neden maatbası var diyorsun uydurma haber nasıl yapıyor diye işte şuan uydurduğu şey tamamen kendi maatbasından çıkma
@Forumdash

Eyşan Ezel'in eyşanı Karadeniz'in Eyşan'ı değil

Aaa Cansu fanısınya oyüzden topu sana attım
@xemrexxx

Ay çok kötü haberler yapıyor ecünnü haberi yapan şirketten hayır mı gelir
kiz buna hazir degilim
@mrt-06 @xBUGRAx @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @Dosi @S.G.A.T.
https://twitter.com/x/status/1002206416394911745

Geç bile kaldı.
FOX ve D'den sonra sıra orada.
@xBUGRAx
A101 de Ciner'in yani Show'un, iyi rekabet ederler.
@xBUGRAx

Layığını bulmuştu ama yalanlanmış.

Bazı haber mecralarında yayınlanan ve halen Doğuş Grubuna ait bulunan Star, NTV ve Kral TV kanallarının BİM’e satılacağına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Türkiye perakende sektörünün lideri BİM’in medya sektöründe faaliyet göstermek gibi bir planı yoktur ve anılan TV kanalları için Doğuş Grubu ile herhangi bir görüşme yapılmamıştır.
Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız.

BİM Birleşik Mağazalar

Zaten ucuz bir kanal Star, iyice ucuzlardı.

Kalite diyorum kitle değil

Adminlerin hızına yetişmek mümkün değil. Ben zaten üşengecim

Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr

@serhatt sorup duruyordu Emreye neden maatbası var diyorsun uydurma haber nasıl yapıyor diye işte şuan uydurduğu şey tamamen kendi maatbasından çıkma
@Forumdash

Eyşan Ezel'in eyşanı Karadeniz'in Eyşan'ı değil

Ay çok kötü haberler yapıyor ecünnü haberi yapan şirketten hayır mı gelir

Geç bile kaldı.
FOX ve D'den sonra sıra orada.
@xBUGRAx

A101 de Ciner'in yani Show'un, iyi rekabet ederler.
@xBUGRAx

Yazım ve içerik hatalarından anlaşılıyor zaten doğru olmadığı. Satılsa zaten Bim'e mi satılır azıcık mantık lütfen.

Ayy üzülme sen büyü falan yaparım zehirli mantı yedirim onlara sen üzülme yeter ki
aaa bu @mrt-06 iyice paragöz oldu yemek programını bile 24 ülkeyle aynı anda yayınlayacak 😱 @Dosi @cookies @ozmoturk @Harunnn60 @S.G.A.T.